Cum s-a certat Becali cu politistul care i-a luat carnetul: „Ba, arata-mi filmarea, sa vad filmarea”. Se plange pe la TV-urile penale ca e abuzat

news

Afaceristul Gigi Becali nu accepta faptul ca Politia i-a suspedat carnetul de conducere si continua sa faca scandal la posturile de stiri, sustinand ca este nevinovat.

Desi a fost surprins cu 106 km/h in localitatea Draganu din judetul Arges, Becali sustine ca limita de viteza acolo era de 100 km/h

„In loc de 100, aveam 103 kilometri pe ora. Aveam 3 kilometri in plus si a zis ca se retine permisul…Treaba e ca eu veneam din autobanda, iti dai seama. Pai, bine mai, daca depaseste omul 3,4 kilometri din autobanda, pai am hotarari judecatoresti in sensul asta. Care au depasit cu 3,4 kilometri si spune judecatorul, omul nu e vitezoman, omul are o masina puternica”, a declarat Becali.

El a tinut sa se laude cu masina pe care o conducea si a anuntat ca va contesta la tribunal decizia politistului.

„Am o masina noua acum, un Mercedes Maybach. Asta e numai una in Romania, acum, eu am luat-o pe prima

(…) Eram pe autobanda, spre Pitesti, mergeam la manastire. Ei au stat la smecherie. N-am ramas fara permis, pentru ca doua saptamani pot merge, dupa care voi castiga in instanta. Politistul nici n-a vrut sa-mi arate filmarea. Era 100 km/h viteza, el a zis ca aveam 103. I-am zis sa-mi arate filmarea si nu mi-a aratat. ‘Ba, arata-mi filmarea, sa vad filmarea, ca daca nu vrei, o s-o arati la judecator!’. Sa vad atunci daca are, ca eu nu cred ca are”, a mai spus Becali.

Lui Becali i-a fost suspendat dreptul de a conduce timp de 90 de zile si a incasat o amenda in valoare de 1.305 de lei.

Mai mult despre:

Comentarii: