Cum s-a sucit ministrul Muncii: „Doamna Olguta, nu va intoarceti un pic in timp sa o injurati pe doamna aia isterica de la Craiova?”

news

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat in Ministerul Muncii in timpul guvernarii Ciolos, ironizeaza modul in care actualul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si-a schimbat de mai multe ori atat opiniile politice cat si modul in care se raporteaza la indemnizatiile pentru copii.

„Anul trecut cam acusica era jale cu indemnizatiile pentru copii. Noi ziceam, ca tehnocratii, ca nu se poate fara un prag maxim. PSD-ul nu si nu ca suntem dusmanii mamelor. Au dat lege cu ajutorul PNL-ului care era si el plin de spume. Lege pe care am fost nevoiti sa o implementam si pentru care am prestat sa avem program IT fara sa platim cateva zeci de milioane cum isi doreaua prietenii lui Ghita. Ieri la Antena 3 doamna Olguta explica ca nu se poate fara prag maxim.

Doamna Olguta nu va intoarceti un pic in timp si o injurati otara pe doamna aia isterica de la Craiova de urla ca trebe fara numar? Aia doamna de era goarna lui Vadim si zicea ca PSD-ul e un partid de nenorociti care urasc tarisoara”, a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca, imediat dupa ce intra in vigoare Legea salarizarii, va veni cu proiectul prin care va fi stabilit din nou un plafon pentru indemnizatia de crestere a copilului, ea spunand ca, de exemplu, daca argentinianul Lionel Messi ar veni sa joace la o echipa din Romania pentru un salariu de 30 de milioane euro si ar avea un copil, statul roman ar putea fi nevoit sa ii plateasca acestuia o indemnizatie lunara de aproximativ 28 de milioane de euro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: