Cum s-a transformat Ciolacu in Oana Lovin a lui Firea

opinii

Orchestra de suflatoare si scandal public a Gabrielei Firea, formata din Dana Budeanu, Oana Lovin si Codruta Cerva, are de luni seara un nou membru trompetist: Marcel Ciolacu, al treilea om in statul roman.

Dupa Dana Budeanu, Oana Lovin si Codruta Cerva, Gabriela Firea l-a proiectat si pe Ciolacu intr-un studio TV, la o televiziune care se bucura de bani primiti de la Primaria Capitalei sub forma de campanii publicitare, pentru a repeta aceeasi partitura: „Nicusor Dan este un penal”.

„Lucrurile cred ca sunt evidente pentru bucuresteni, omul este un purtator de vorbe pentru interlopi. Nu am avut rabdare sa ascult toata inregistrarea, dar este evident o incercare de a influenta decizia unui angajat al primariei si trafic de influenta. Parerea mea este ca in acest moment se impune o autosesizare. Sunt elemente suficiente, sunt elemente rezonabile suficiente ca DNA sa se… E un trafic de influenta. (…) Cred ca organele abilitate ar fi trebuit deja sa se autosesizeze. O sa am maine o discutie cu colegii si o sa vedem ce masura, nu stiu daca sunt eu cel mai indreptatit, dar sigur o sa gasim persoana potrivita sa faca aceasta plangere penala. (…) Eu cred ca sunt suficiente elemente ca procuratura sa se autosesizeze, mai ales ca este o interventie repetata”, a declarat Ciolacu la B1 Tv.

Desi a fost umilit de Gabriela Firea, care a transformat PSD Bucuresti in stat in stat, eliminand orice implicare din partea partidului in selectarea candidatilor pentru Consiliul General, Ciolacu tine sa raman in genunchi in fata primaritei si sa presteze slugarnic orice i se ordona, asa cum proceda in alte studiouri si Oana Lovin.

Oana Lovin a fost prezenta duminica seara la Antena 3 pentru a anunta ca „pentru mine, Nicusor Dan este inamicul public numarul 1”.

Luni la pranz a iesit la interval Dana Budeanu cu inregistrarea cu Nicusor Dan. Luni seara, cu o urma de pantof cu toc cui pe turul pantalonilor, si-a facut aparitia Ciolacu in studioul lui Manastire, acest Gadea al B1 TV, pentru a repeta ce deja au spus Oana Lovin si Dana Budeanu. Printre altele trebuie remarcat ca si site-ul lui Manastire, PS News, beneficiaza de de reclame generoase de la Primaria Capitalei desi are un trafic insignifiant.

Este mai mult decat ingrijorator faptul ca si presedintele PSD si al Camerei Deputatilor a ajuns sa fie un umil supus al clanului din Voluntari. Pentru ca prin preluarea mesajelor Danei Budeanu si ale Oanei Lovin nu poate fi vorba de o sustinere acordata unui candidat PSD cat timp Gabriela Firea nu vrea sa aiba nicio legatura cu PSD. Niciunul dinttre candidatii eligibili de pe lista pentru Consiliul General nu este membru al PSD iar insemnele PSD nu se regasesc aproape deloc in campania ei.

Gabriela Firea a fost si este avatarul unui grup cu puternice interese de afaceri in Capitala, ai carui reprezentanti s-au remarcat prin numeroase afaceri penale in zona imobiliarelor (vezi cazul Parcului Verdi), spitalelor, salubritatii, achizitiilor care musca puternic din bugetul urias al Capitalei (vezi si afacerea tramvaielor turcesti). Se vede limpede ce hidra se ascunde in spatele lui Firea citind ce reprezinta si pe cine reprezinta „tinerii” pusi de primarita pe lista pentru Consiliul General.

Citeste si: „Mumiile” sunt sfinti pe langa „tinerii” de pe lista lui Firea. Cine se mai afla in „echipa lui Firea”, pe langa Mitica Dragomir si Petre Roman

Prin transformarea lui Ciolacu in Oana Lovin, o trompeta ascutita a intereselor Gabrielei Firea, PSD ajunge chiar mai jos decat l-a adus Liviu Dragnea. Pe vremea lui Dragnea, Firea era o coana Chirita care facea frumos pe langa iubita sefului, pentru a-i intra acestuia in gratii, acum Firea a ajuns chiar chirita care conduce PSD-ul in ce mahala penala vrea ea.

Mai mult despre: ,

Comentarii: