Cum s-a facut de ras Ionut Cristache, „cersind sarmale”. El s-a ales cu plangere penala pentru escrocherie

news

Ionut Cristache a fost subiectul unui articol batjocoritor in Evenimentul zilei, in 2013. Miercuri, Cristache a facut reclama gratuita acestei publicatii timp de o ora, prezentand interviul cu infractorul Sebastian Ghita. Pe imagini trona mare sigla evz.ro.

„Cum s-a facut de ras un reporter de la Antena 3, cersind sarmale”, scria EVZ in 2013. Articolul mentiona ca Cristache s-a ales cu plangere penala pentru escrocherie din partea Primariei SEctorului 2.

„Un reporter al postului de televiziune Antena 3 s-a dat drept consilier al edilului Sectorului 2 al Capitalei, Neculai Ontanu, si a cerut mai multe cantitati de sarmale de la mai multe restaurante pentru 1 Decembrie, potrivit reprezentantiilor Primariei Sectorului 2.

Avand in vedere ca solicitareaa a creat suspiciuni, reprezentantii restaurantelor au semnalat cazul Politiei Locale a Sectorului 2. ‘Cu ocazia verificarilor facute de politistii locali ai sectorului 2 a reiesit faptul ca sub numele asa – zisului consilier al Primarului Neculai Ontanu se ascunde Ionut Cristache jurnalist al postului de televiziune Antena 3′, se precizeaza intr-un comunicat al Primariei conduse de Ontanu.

Impotriva jurnalistului Ionut Cristache de la Antena 3, Politia Locala a Sectorului 2 a decis sa faca plangere penala pentru savarsirea infractiunilor de uzurpare de calitati oficiale si escrocherie, au mai precizat reprezentantii Primariei Sectorului 2. „Cu aceasta ocazie, edilul sectorului 2 trage un semnal de alarma fata de asemenea practici ilegale la care recurg anumite persoane (mai nou si jurnalistii postului de televiziune Antena 3), care doresc sa obtina diverse avantaje, pretinzand ca reprezinta institutii sau persoane publice’, mai scrie in comunicat”, spunea EVZ.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: