Cum sa ne mai petrecem timpul liber? Pictorul Fericit vine cu o solutie minunata! (P)

life

Te mai si saturi la un moment dat de atat social media, Tik Tok, TV si alte nebunii de genul. Iar de la o varsta daca mentioneaza cineva de iesiri in weekend la terasa sau mai rau, in club, mai mai ca l-ai stropi cu aghiazma si ai lua-o la sanatoasa.

In special, fiindca stii si tu ca dupa o varsta daca indraznesti sa consumi mai mult de 2 pahare de vin ai nevoie de perfuzii la pat si un timp de refacere de vreo 3 zile lucratoare, fiindca weekend-ul l-ai petrecut cu prietenii. Iar te aude boss-ul cum ti-e rau si ai nevoie de concediu medical, iar cauzele sunt necunoscute trebuie sa mergi la analize.

De pe la 30 incolo incepi sa apreciezi altfel de lucruri, vezi altfel viata, iar ce te incanta pe la 20 acum ti se pare o pierdere de timp. Vremea distractiei trece, iar weekend-urile preferi sa ti le petreci citind o carte, relaxandu-te undeva intr-o padure departe de familie si vecinii tai obositori, poate chiar pictand. Pictura este, de fapt, si o forma de meditatie si ai fi surprins cate poti descoperi despre tine cand incepi sa dai viata unui tablou. Dar daca n-ai talent ce faci? Apelezi la Pictorul Fericit desigur!

Pictura pe numere – si pentru cei indemanatici si pentru cei complet pe dinafara

Nu oricine e compozitor, matematician, geniu in ale fizicii cuantice sau pictor ca Van Gogh. Fiecare e bun la ceva si complet paralel cu un domeniu care pur si simplu nu se leaga de el. Suntem diferiti, dar asta nu inseamna ca nu avem voie sa exploram domeniile la care nu suntem buni. Bariere nu exista, decat cele pe care ti le impui. In acest sens te ajuta Pictorul Fericit, macar la capitolul artei. Chiar daca nu esti prea talentat, iar sa faci un tablou din capul tau suna deja mai complicat decat orice reactie nucleara, exista o solutie pentru tine si anume pictura pe numere.

Pictorul Fericit – magazinul de arta si pictura te incanta cu seturi complete, asezate frumos intr-o cutie eleganta cu maner, pentru a putea lua tabloul cu tine oriunde. Acesta vine prevazut cu sasiu, adica acel cadru de lemn. Il poti inrama la final sau lasa asa cum este, fiindca va fi la fel de frumos. Primesti o schita dupa care sa te ghidezi, iar panza este delimitata de contururi si numere. Cu ajutorul pensulelor incluse in cutie pur si simplu aplici culorile in numerele corespunzatoare, acestea fiind si ele numerotate pe capac.

Lasa-ti imaginatia sa zburde

La Pictorul Fericit regasesti numeroase categorii din care sa alegi tablourile care-ti sunt pe plac, chiar si pictura pe numere cu tablouri celebre daca vrei sa te avanti in reproducerea lor. Probabil iti vei dori sa le expui odata finalizate, iar prietenii si familia ce vin in vizita vor ramane perplex intrebandu-se cum de a iesit asa ceva din mana ta. Secretul il poti sti doar tu sau il poti impartasi pentru a incepe si ei aceasta activitate relaxanta si fun.

Iar daca te simti increzator dupa o perioada si consideri ca ai putea sa-ti testezi skill-urile si imaginatia, tot la Pictorul Fericit vei gasi si panze albe/negre gata sa fie completate de propriile tale idei, precum si toate accesoriile si vopselurile necesare.

Hai pe pictorulfericit.ro sa descoperi lumea picturii, facute intr-un mod mai usor.

Contact: 0754459540

Str. Marasesti, nr.18, et.1, cam.2

Suceava

contact@pictorulfericit.ro

 

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: