news

Cum sa porti piese sport in tinute smart (P)

Confortul a devenit prioritar in vestimentatie, iar majoritatea dintre noi evitam cat de mult putem tinutele rigide sau elegante. Atat cat ne permite mediul profesional si social, profitam de confortul hainelor sport pe care, chiar si stilistii ne incurajeaza sa le integram in majoritatea tinutelor noastre. Daca mai ai indoieli in privinta asocierilor vestimentare pe care le poti crea cu piese sport, in favoarea ta, iti lasam aici cateva idei de stil pe care le poti aplica pentru a obtine look-uri adecvate diferitelor situatii. In primul rand, iata care sunt piesele sport pe care le poti purta in tinute smart si cum poti face cu ele combinatiile corecte!

Pantofii sport. Incepem cu pantofii pentru ca acestia sunt cheia oricarei tinute. Acum ai la dispozitie o varietate mare de modele si combinatii de culori din care poti alege ceea ce te reprezinta si, mai ales, ceea ce merge cel mai bine in tinute smart. De exemplul, pantofii sport cu constructie supla si talpa mai groasa, progresiv, spre calcai sunt ideali pentru a fi purtati si in tinute de strada sau chiar la un eveniment. La New Balance gasesti o multime de astfel de modele, atat pentru femei cat si pentru barbati. Ii poti purta cu jeans, tricou si bomber jacket, in tinute cool de strada sau cu pantaloni slim negri, sacou si tricou basic, pentru un eveniment cu dress code relaxat.

Tricoul. O piesa esentiala in orice garderoba, tricoul vine din zona de confort dar se poate integra perfect si intr-un mediu pretentios. Poti alege un model simplu, la baza gatului, pentru combinatiile de strada cu orice tip de pantaloni si geaca sau o varianta polo, in tinute smart casual. La brandul Calvin Klein gasesti modele simple sau cu imprimeuri minimaliste, culori neutre sau pasteluri fine, din care poti selecta piesele pe gustul tau.

Joggers. Pantalonii de trening reinventati pentru strada au fost atat de bine primiti de catre public incat stilistii i-au introdus chiar si in tinute de cocktail, evident, asociati cu piese ultra-rafinate. Astfel, te poti bucura de confortul lor in orice moment, fara sa fii judecat/a. Poarta-i cu tricou, sacou si pantofi Derby, de exemplu, intr-o tinuta cu un minim de formalitate.

Hanoracul. Adorat pentru lejeritate si aerul cool, hanoracul si-a castigat popularitatea si in alte tinute, nu doar cele sport din care provine. Astfel, aceasta piesa a fost declinata in diverse variante din materiale noi si cu imprimeuri interesante, pentru a putea face fata chiar si in tinute semi-formale. Unii barbati, de exemplu, il poarta cu pantaloni de smoching, camasa si papion, in locul sacoului.

Posibilitatile sunt multiple iar creativitatea nu are limite. Astfel, piesele sport pot face parte din viata noastra cat mai mult.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

O racheta ucraineana ar fi lovit un bloc din orasul rus Belgorod. Cel putin sapte persoane au fost ucise

Potrivit potrivit canalului rusesc de Telegram „Mash”, preluat de Reuters, cel putin sapte persoane au…

4 minute ago

Dosar penal in urma nuntii din Buzesti. Cum explica politia faptul ca nu a intervenit cand traficul a fost blocat de masinile nuntasilor – Video

Politia Teleorman anunta ca a dechis dosar penal pentru "blocarea sau ingreunarea circulatiei" in cazul…

2 ore ago

Campanie disperata de imagine: Ciolacu a mers la Florin Piersic la spital. Si Piedone s-a agatat de imaginea lui Piersic

Premierul Marcel Ciolacu i-a facut duminica o vizita actorului Florin Piersic, care este internat in…

3 ore ago

Medicul pediatru Mihai Craiu: „Numarul cazurilor de tuse convulsiva este intr-o crestere accelerata. Vorbim de o boala care omoara”

Doctorul Mihai Craiu, medic pediatru, afirma ca, in comunitatile de copii unde ratele de vaccinare…

4 ore ago

Hackerii au atacat platforma Europol si au furat date secrete: „Vand astazi intregul set de date Europol”

Hackerii au reusit sa sparga o platforma securizata a autoritatii europene de politie Europol. Pe…

2 ore ago

„Punem un oltean presedinte. Ciuca, presedinte” – seful campaniei electorale a PNL

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat sambata, la lansarea candidatilor liberali din Vrancea, ca partidul…

3 ore ago