Cum se distreaza Vintu in puscarie pe seama lui Gadea: „Nu ai cum sa nu te amuzi pe seama gogomanului”

news

Sorin Ovidiu Vintu sustine ca isi mentine simtul umorului cu ajutorul lui Mihai Fagea, realizatorul emisiunii „Sinteza zilei” de la Antena 3.

Intr-un text publicat pe blogul sau, el spune ca una dintre solutiile pentru a lupta cu monotonia din inchisoare este de a se uita la televiziunile de stiri.

„Seara incerc sa raman in actualitate zapand canalele de stiri si incerc sa trec de manipularile pe care acestea le practica, de valurile infinite de ura pe care majoritatea moderatorilor le propaga si sa culeg acele informatii care sa ma ajute in orientarea necesara oricarei fiinte rationale. In conditiile date, este un exercitiu intelectual extrem de util, care ma ajuta nu doar la antrenamentul creierului ci si la mentinerea nestirbita a simtului umorului: Cand il vezi pe Gadea facandu-o pe Emilia Sercan sluga lui Vintu pentru ca a lucrat la Realitatea, avand-o in platou pe excelenta jurnalista Oana Stancu, salariata in aceeasi perioada la aceeasi televiziune, si el insusi salariat la nu mai putin hulitul D. Voiculescu, nu ai cum sa nu te amuzi pe seama gogomanului”, a scris Vintu pe blog.

El a tinut sa aduca aminte cum functiona postul lui de stiri, Realitatea TV.

„In 2004 am inceput proiectul media prin preluarea Realitatii TV. In mai putin de trei ani am construit cel mai puternic grup media din Romania si atat de avansat incat si astazi, dupa 13 ani, toate televiziunile de stiri, folosesc modelul lansat de Realitatea, nefiind capabile sa genereze unul nou. Acest ultim proiect, lansat acum aproape doi ani si jumatate este de departe cel mai ambitios proiect pe care mi l-am propus – schimbarea actualului sistem politic prin transformarea Romaniei intr-o republica prezidentiala si formarea urmatorilor conducatori ai tarii prin insuflarea unor valori perene si crearea de modele comportamentale si de gandire in evolutia lor pe ringul de putere al noii Romanii. Pana acum am reusit sa va fac sa cunoasteti sistemul, sa-l intelegeti si sa-l respingeti. In postarile mele de pe blog si de pe Facebook n-am facut altceva decat sa va arat, piesa cu piesa, cum arata acesta si cum functioneaza piesele impreuna. Eram convins ca prin claritatea lucrurilor prezentate, prin organizarea informatiilor si traducerea lor in limbaj jurnalistic, presa va rostogoli mesajele necesare, adaugand si propriile umori sau interese. Incetul cu incetul mecanismul pe care l-am prezentat chiar de la inceputul postarilor de pe blog si Facebook a fost confirmat la detaliu de toate dezvaluirile pe care le-ati vazut facute chiar de la unele dintre partile componente ale acestui sistem: Basescu, Udrea, Ghita, Andronic si multi altii”, a mai spus Vintu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: