Cum se face cariera in epoca PSD. Noul guvernator al Deltei, autorul unui interviu slugarnic cu Liviu Dragnea. Acum l-a sters

news

Malin-Matei Musatescu, noul guvernator al Deltei Dunarii, numit luni in functie de catre Sorin Grindeanu, a realizat in decembrie 2016, inainte de alegeri, un interviu slugarnic cu Liviu Dragnea despre pescuit. Acum, interviul a fost sters.

Interviul a fost publicat pe site-ul postului Fishing&Hunting TV. Printre povesti pescaresti, Dragnea si-a facut si campanie electorala, laudandu-se in fata lui Musatescu ca printre cele 102 taxe eliminate prin lege de PSD este si taxa de pescuit. Interviul a fost sters intre timp de pe site.

interviu

Insa Bogdan Pacurar isi aminteste ca autorul interviului era nimeni altul decat actualul guvernator al Deltei.

Musatescu este si vicepresedinte al Asociatiei Salvati Delta, al carei presedinte este nimeni altul decat Liviu Mihaiu, fost guvernator al Deltei. Mihaiu apare in dosarul de coruptie al lui Bogdan Olteanu, care este acuzat ca a incasat un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru a-l numi pe presedintele de la Salvati Delta ca guvernator.

Musatescu a devenit guvernator in locul lui Grigore Baboianu, care l-a suparat foarte tare pe Dragnea in urma cu aproximativ o luna. Baboianu i-a criticat pe premierul Sorin Grindeanu si pe liderul PSD pentru  s-au laudat cu stiucile capturate in Delta, in loc sa promoveze pescuitul sportiv.

Baboianu a spus ca Grindeanu si Dragnea „ar fi putut sa arate stiuca, sa o pupe si sa ii dea drumul in apa”.

„Domnul premier si domnul presedinte al partidului au avut acele permise de intrare in Delta Dunarii. M-as fi bucurat daca cei doi sau unul din ei aratand o stiuca de dimensiunile… este un trofeu! Nu poti sa-l lasi sa moara! Ar fi putut demonstrativ, sa o arate, sa o pupe, sa-i dea drumul in apa. Sa zica: ‘Domnule, asa faceti in Delta Dunarii!’ Da, cu siguranta, la urmatoarea descindere, un alt guvernator va putea sa arate un astfel de exemplu”, a afirmat fostul guvernator intr-un interviu.

Dragnea s-a aratat foarte deranjat de aceste critici.

‘Nu stiu cine este acest personaj, nu stiu cum se numeste, n-am auzit de el, sincer. Nu stiu cat de pescar este. Este lipsa mea ca nu il cunosc’, a declarat Liviu Dragnea. Dragnea a spus ca afirmatiile lui Grigore Baboianu nu se justifica, deoarece el nu captureaza pesti.

‘Nu orice stiuca pe care o prinzi trebuie sa o pupi. Eventual, se zice ca trebuie sa pupi prima stiuca care la mine a fost acum multi ani. In al doilea rand, eu nu capturez pesti. Orice peste pe care l-am prins a fost eliberat inapoi in apa, nu numai la acea partida de pescuit. In al treilea rand: de unde stie acest domn ca eu am pescuit in Delta atunci?’, a sustinut presedintele PSD.

‘Vorbeste ca sa se afle in treaba. A auzit ceva ca va fi schimbat sau l-a pacalit cineva ca va fi schimbat, e nervos?’, a adaugat Liviu Dragnea, conform Agerpres.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: