Cum se face jurnalism in trustul lui Voiculescu. De la „Kovesi-hoata” la „Tapul care comunica cu Dumnezeu” – Video

news

Material halucinant difuzat la Antena Stars, televiziune aflata in trustul Intact, patronat de Dan Voiculescu. Angajatii postului au gasit in Bucuresti un „tap care comunica cu Dumnezeu”.

„Si trecem la tapul care vorbeste cu Dumnezeu. Da, ati auzit bine. Nu e un nume de film, ci o situatie din Bucuresti”, a anuntat, vineri prezentatoarea postului Antena Stars.

A fost difuzat apoi un material in care se sustine ca „tapul Balan” primeste mesaje de la Dumnezeu.

Si celalalt post vedeta din trustul lui Voiculescu, Antena 3, a difuzat joi un comentariu la fel de halucinant in care se sustinea ca Laura Codruta Kovesi actioneaza „noaptea ca hotii”.

„Azi, presedintele Romaniei l-a primit la Cotroceni pe ministrul de Externe al Frantei. Inaintea acestei discutii de la Cotroceni, acelasi oficial francez a avut intalnire secreta aseara cu Laura Codruta Kovesi. O intalnire care se afla strecurata pe agenda oficiala de pe site-ul ministerul de Externe francez, aici nu a fost anuntata nimanui. A fost in conditii extrem de bizare, la ambasada. Sefa DNA, spun sursele noastre, a intrat si a iesit discret, am putea spune noaptea ca hotii, ca sa aiba aceasta discutie, fara sa o vada nimeni si fara sa faca nicio declaratie. Kovesi isi cauta aliati printre politicienii europeni”, a declarat Sandra Stoicescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: