Cum se RAZBUNA Antena 3 pe Raiffeisen Bank. Mircea Badea: „Maine imi retrag banii”

news

Realizatorii Antena 3 reactioneaza dupa ce Raiffeisen Bank a anuntat ca isi retrage publicitatea de la acest post, in urma implicarii unui copil de 10 ani in scandalurile declansate de trustul Intact. 

„Analizam permanent si audientele canalelor media, si afinitatea cu segmentele de clienti deservite de banca, si valoarea de asociere a canalului media cu brandul. In context, am considerat ca putem sa ne atingem obiectivele fara sa includem Antena 3 in mixul de advertising”, i-a informat Raiffeisen Bank pe cei care solicitau retragerea publicitatii de pe postul condus de Mihai Gadea.

Realizatorii Antena 3 se straduiesc sa minimalizeze decizia bancii, care este, de altfel, o premiera pentru mass-media autohtona.

„Relax! Antenele au incarcare de publicitate 120%. E greu sa alegi intre bani si like-uri?!?!?! Pare ca da. Unii aleg gresit”, a comentat Mircea Badea pe Facebook.

badea2

Mai mult decat atat, el a anuntat ca isi retrage si banii depusi la Raiffeisen Bank.

badea

Raiffeisen Bank a anuntat ca nu mai are reclame la Antena 3, dupa ce internautii au lansat o campanie de boicotare a produselor care-si fac publicitate la televiziunile trustului Intact.

„Ati calculat riscurile finantarii unui post ca Antena3?”, a scris un internaut pe pagina oficiala de Facebook a Raiffeisen Bank Romania.

„Buna ziua, Raiffeisen Bank nu mai are reclame pe postul Antena 3. Va multumim si va stam la dispozitie pentru orice intrebari legate de produsele si serviciile noastre”, a fost raspunsul oferit de reprezentantii banii, pe reteaua sociala.

banca

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: