Cum se spala Carmen Dan de responsabilitate. Anunta ca 10 jandarmi vor fi dati pe mana procurorilor militari

news

Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a prezentat marti in fata membrilor Comisiei de Aparare a Camerei Deputatilor. Ea a anuntat ca 10 jandarmi vor fi deferiti Parchetului Militar pentru violentele din Piata Victoriei.

Intrebata de deputatul Robert Turcescu cu m justifica „scenele halucinante in care jandarmii se napustesc cu tomfele asupra unor oameni pasnici”, Carmen Dan a anuntat ca au fost identificati 10 jandarmi violenti.

„Nu raspunde ministrul la intrebarile tehnice pentru ca ministrul nu a coordonat actiunile operative. Am precizat destul de lamuritor, incercam sa abordam aceasta problematica cu mult echilibru. Poate ca o sa ajungem sa vorbim si despre gradul de agresivitate al celor care au fortat intrarea in Guvern. Ultimele date: structurile de specialitate au identificat faptul ca 10 jandarmi sunt posibili autori de fapte penale. Vor face obiectul sesizarilor din Partea Jandarmeriei catre Parchetul Militar”, a spus Carmen Dan.

Apoi, Carmen Dan a facut din nou referire la jandarmerita batuta, sugerand ca aceasta a fost agresata la ordin.

„A fost ordin sau o initiativa pumnii pe care i-a incasat jandarmerita Stefania? A fost un ordin sa o loveasca in cap de vreo 20 de ori?”, a intrebat insinuant ministrul de Interne.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: