Cum si-a construit Oprisan palatul faraonic: „Toate bunurile mele sunt muncite, tot ceea ce avem acasa este muncit cinstit”

politica

Marian Oprisan a sustinut, in cadrul conferintei de alegeri a PSD Vrancea, in care a fost reales in unanimitate ca sef al filialei, ca toata uriasa sa avere, aflata pe numele mamei, a fost dobandita cinstit.

“Da, mama mea sunt eu. Este un exemplu pentru toate mamele din aceasta lume, o femeie care a crescut doi copii si nu usor, o femeie cinstita. I-am dat toate bunurile mele, muncite, suntem o familie de oameni cinstiti, am muncit cinstit si tot ce aveam acasa este muncit cinstit”,

O iubesc foarte mult (pe mama mea – n.r.), pentru ca e un exemplu pentru toate mamele din aceasta lume, o femeie care a crescut doi copii si nu usor, o femeie cinstita si o femeie care merita aparata in fata valului de mizerii care se arunca in mass-media unora. Si de ce spun acest lucru? Pentru ca i-am dat toate bunurile mele, muncite, pentru ca n-a reusit nimeni sa demonstreze altfel, in Romania. Suntem o familie de oameni cinstiti, am muncit cinstit si tot ceea ce avem acasa este muncit cinstit. Iar mama mea merita tot ce e mai bun pe lumea asta. De aceea va spun, stimati colegi, in ceea ce ma priveste, puteti sa tineti capul sus de fiecare data. Nu o sa va fie cu mine rusine niciodata. Asta este propaganda mincinoasa preluata, de la cine?, o sa muriti de ras. De la Joseph Goebbels, unul dintre marii artizani ai nazismului, seful propafandei naziste”, a spus Oprisan in fata pesedistilor.

In declaratia de avere a lui Marian Oprisan, completata anul trecut, sunt trecute patru apartamente, economii de 170.000 de lei si datorii de 86.000 de euro, dintre care 51.000 catre mama lui, azi pensionara.

Mama lui Oprisan spune ca i-a cumparat masina care valoareaza peste 100.000 de euro. Tot pe numele mamei e si domeniul impresionant care se intinde pe cateva hectare de padure in localitatea Bolotesti.

Citeste si: Inconjurat de ziduri inalte de trei metri. Imagini fabuloase cu palatul FARAONIC al PSD-istului Marian Oprisan – Foto & Video

Oprisan detine prin intermediul mamei lui, Lucia Gherarde, terenuri in judet si in Bucuresti. Numele ei apare in declaratia de avere a fostului presedinte a Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, condamnat la 10 ani de inchisoare pentru fapte de coruptie.

„Mama mea sunt eu!”, a sustinut liderul PSD de Vrancea, pentru PRO TV, dupa ce a admis ca banii lui sunt in contul mamei.

Oprisan a afirmat ca a trecut averea lui in contul mamei in anii 2000, cand a fost cercetat pentru fapte de coruptie, dosare in care a fost achitat. A mai sustinut, totodata, ca a facut afaceri la inceputul anilor 90 si ca a intrat in politica bogat avand un milion si jumatate de marci.

Mai mult despre:

Comentarii: