Cum sparge PSD banii primiti din taxele romanilor: elicoptere pentru Dancila. Premierul: „Nu sunt bani publici”

politica

Premierul Viorica Dancila a confirmat, vineri, ca s-a deplasat cu elicopterul pana la Iasi, sustinand insa ca acesta a fost platit de partid. „Nu folosim bini publici precum alti lideri de partid”, a spus Dancila. Insa banii PSD provin tot din fonduri publice, partidul primind doar pentru luna august 11,2 milioae de lei de la buget.

”E la latitudinea partidului ce mijloace are ca sa-si poata face campania. Nu folosim bani publici. Cred ca e dreptul partidului sa ia decizii, mai ales cand timpul nu permite sa ajungi rapid in locuri mai indepartate”, a spus Dancila.

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a confirmat ca elicopterul este platit din fondurile PSD.

„Este un elicopter angajat de PSD, va spun lucrul acesta in calitate de secretar general al partidului. E platit de PSD, din fondurile de la PSD”, a sustinut Fifor.

Intrebata daca stie cat dureaza sa ajungi cu masina la Iasi din Bucuresti, Dancila a raspuns: „Probabil acesta este si motivul pentru care facem toate eforturile pentru a putea dezvolta infrastructura in Romania”.

Conform datelor furnizate de Autoritatea Electorala Permanenta, intr-un comunicat de presa, mai bine de 11 milioane de lei din cele 20 de milioane de lei acordate in luna august partidelor politice au mers la PSD.

Comentarii: