Cum sunt atrasi studentii sa participe la mitingul lui Dragnea: „Se asigura masa si transport, iar la intoarcere va fi un party”

politica

Un activist PSD din Targu -Mures, Marian Budean, a postat un mesaj pe un grup online in care sunt inscrisi studenti din oras prin care incearca sa-i atraga la mitingul din Bucuresti cu promisiunea ca apoi vor avea parte de o petrecere.

Activistul nu le spune care este scopul deplasarii la Bucuresti, afirmand doar ca este o „iesire pentru tinerii din toata tara”. El le promite ca totul va fi gratuit, iar in plus vor avea parte si de o petrecere.


Via Reddit Romania

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni ca mitingul impotriva abuzurilor va avea loc sambata, ora 20.00, in Piata Victoriei, in conditiile in care „exista o putere subterana care paraziteaza deciziile importante”.

„Un miting organizat impotriva abuzurilor care se intampla in Romania de mult timp, faptul ca democratia si statul de drept sunt afectate de cativa ani in Romania. Facem acest miting pentru a arata ca suntem decisi sa mergem pana la capat. Ii asteptam pe toti acre vor sa traiasca intr-o tara libera, in care sa nu mai fie institutii aflate sub teroare, unde, din cauza unei propagande toxice uriase se pune problema ca o putere subterana sa paraziteze deciziile si sa influenteze intr-un mod ocult decizii importante, sa permita instruziuni neconstitutionale, sa permita ca cetateni romani, firme romanesti sa fie inchise, zeci, mii de destine sa fie distruse”, a declarat luni, dupa sedinta PSD, Liviu Dragnea.

Mitingul organizat de PSD va avea loc sambata, 9 iunie, incepand cu ora 20.00, in Piata Victoriei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , ,


Comentarii: