politica

Cum va fi spulberat PSD pe 6 decembrie. Danilet: „800.000 de tineri au implinit 18 ani in ultimii 4 ani”

Judecatorul Cristi Danilet atrage atentia ca, in ultimii patru ani, nu mai putin de 800.000 de tineri au implinit varsta de 18 ani, astfe incat pot sa voteze. Acesti ani, mai putin ultimul, au fost marcati de numeroase abuzuri din partea PSD, care au determinat proteste fara precedent in istoria post-decembrista.

„In ultimii patru ani sunt 800.000 de tineri ce au implinit varsta de 18 ani care voteaza pentru prima data. Va dati seama ce ar insemna ca toti acestia sa iasa la vot?! Ar da peste cap toate predictiile si sondajele de pana acum. Si, mai mult, ar arata ca le pasa!”, a aratat Danilet intr-o postare pe Facebook.

„Ai 18 ani? Fii un bun exemplu si mergi la vot”, este si indemnul asociatiei VeDem Just, condusa de Danilet.

Liderii PSD, pe de alta parte, care niciodata nu au prezentat scuze pentru abuzurile Regimului Dragnea, sunt convinsi ca ei vor castiga alegerile. De altfel, Firea a redefinit democratia parlamentara, sustinand ca toate partidele trebuie sa accepte programul de guvernare al PSD, daca acesta va avea cele mai multe voturi.

„Daca noi vom avea cel mai mare numar de parlamentari este normal ca celelalte formatiuni sa fie de acord cu programul nostru de guvernare. Pentru ca intotdeauna partidul cu scorul cel mai mare isi impune programul de guvernare, nu partidul care are un numar mai mic de voturi.

Se poarta discutii si negocieri in ce priveste portofoliile guvernametale, dar nu in ce priveste viziunea clara de guvernare, in special in domeniul sanatatii, educatiei si economiei nu vrem sa abdicam. Sa ne intoarcem iar la ce se intampla acum, totul inchis?”, a declarat Firea, duminica.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

PSD-PNL, doar 1,67% dintre voturi. Sondaj printre tinerii romani membri ai comunitatii Reddit. Ce partid este pe primul loc

Un sondaj realizat in randul comunitatii Reddit Romania arata ca PSD-PNL ar obtine numai 1,67%…

2 ore ago

AUR aduce circul si la Brasov. L-a trimis pe scandalagiul Dan Tanasa sa candideze la Primarie

AUR Brasov si-a schimbat peste noapte candidatul la Primaria Brasov, anuntand vineri ca noul candidat…

3 ore ago

Premierul Poloniei: „Situatia din Ucraina este critica. Deznodamantul razboiului s-ar putea decide in urmatoarele saptamani”

Premierul polonez Donald Tusk a avertizat vineri ca in Ucraina "situatia pe front este critica"…

2 ore ago

Puscarie pe viata. O retea de agenti care incerca sa vanda documente ultrasecrete ucrainene rusilor a fost retinuta in regiunea Harkov

O retea de agenti care incerca sa transmita Rusiei documente ultrasecrete de la o uzina…

3 ore ago