Cum vrea un baron PSD sa obtina mai multi bani de la Shhaideh: „L-am trimis pe cel mai frumos primar din judet cu un buchet de flori”. Cum arata primarul

news

Presedintele Consiliului Judetean Botosani, Costica Macaleti (PSD), a anuntat vineri ca l-a trimis la Bucuresti pe „cel mai frumos primar din judet” pentru a o seduce pe Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltarii Regionale. 

”Sunt chemat la ordin de d-na Shhaideh saptamana viitoare, eu l-am trimis pe Tica (Dumitru Chelaru, primarul Pomarlei n.r.) pentru ca mi s-a parut ca e cel mai frumos primar din judet, cu un buchet de flori”, a declarat Macaleti, citat de Botosaneanul.

Iata cum arata „cel mai frumos” primar din judetul Botosani, in viziunea baronului PSD.

chelaru

Shhaideh va sosi in curand la Botosani, iar Macaleti spera sa obtina de la aceasta mai multi bani pentru „investitii”. ”Cu invitatia de a veni la Botosani ca sa punem la punct un program de investitii de aceea, dlor primari rugamintea mea este sa va schitati niste proiecte. O sa va anunt din timp sa va pregatiti documentatiile, intrebari pentru d-na Sevil Shhaideh pe care o asteptam cu mare drag pentru ca este ministerul cu cele mai multe fonduri si de la care noi, administratia publica locala avem asteptari teribile”, le-a transmis Macaleti primarilor din Botosani.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: