Cumpanasu a recunoscut ca mesajele de pe WhatsApp ii apartin: „Am provocat-o sa vad ce-i poate mintea. Nu stiam ca e minora”

politica

Alexandru Cumpanasu a recunoscut, in direct la Romania TV, ca mesajele trimise catre o minora de 17 ani in care ii propunea sa faca sex impreuna cu sotia lui sunt reale.

Cumpanasu a sustinut ca nu stia ca e minora si ca nu comis nicio fapta penala.

„A doua (plangere penala) este cea cu fata aia care spune ca acum trei ani de zile ne-am intalnit la un eveniment si avea 17 ani. Pe mine ma socheaza altceva, faptul ca nimeni nu discuta cat de lejer vorbea acea fata la 17 ani si mama ei nu este revoltata despre asta, despre faptul ca este lesbiana sau ca are diverse experiente sexuale.

Acolo nu este nicio fapta. Este doar o discutie si atat. Nu am comis nimic. Am provocat o fata sa vad ce-i poate mintea. Nu stiam ca e minora pentru ca nu s-a prezentat. Am crezut ca e mai mare”, a spus Cumpanasu la Romania TV.

„Plangerile respective nu au obiect. Nu poti sa acuzi pe cineva de corupere de minori daca are 17 ani si ceva fata respectiva. Acest lucru merge pana la varsta de 13-16 ani”, a mai afirmat el.

Iata mesajele pe care Cumpanasu i le dadea pe WhatsApp unei minore de 17 ani:

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: