Cumpanasu, candidat la Presedintie. El se foloseste de familia Alexandrei: „Am sprijinul lor. Mi-au spus: ‘Sandule, noi credem in tine'”

politica

Alexandru Cumpanasu a anuntat, joi seara, ca intentioneaza sa candideze la Presedintia Romaniei. El a sustinut ca beneficiaza de si de sprijinul familiei Alexandrei, fata ucisa de Gheorghe Dinca.

„I-am intrebat pe parintii Alexandrei ce trebuie sa fac. O sa vedeti raspunsul pe care l-au dat acesti oameni. Mi-au spus cu simplitatea pe care ati vazut ca o au: ‘Sandule, noi credem in tine. Nu consideram ca are vreo legatura cu Alexandra, o tara intreaga are nevoie sa radem aceste clanuri’. Nu as fi facut pasul asta fara acordul lor, sunt oameni cu convingeri puternice, au nevoie sa isi creasca copilul care le-a ramas intr-un climat de siguranta. Am sprijinul lor”, a adaugat Cumpanasu pe Facebook.

Intrebat in cadrul unui interviu la TVR, in urma cu o luna, daca intentioneaza sa candideze la Presedintie, Cumpanasu a raspuns vehement ca nu are astfel de planuri.

„Nu. Atat de mult s-au chinuit unii nemernici sa spuna ca voi candida dupa ce am infiintat CNMR in urma cu patru ani… Unii au tinut-o langa ca voi candida. Nu am avut niciodata gandul de a candida. Daca mi-as fi dorit as fi facut-o. Daca voiam sa conduc tara as fi incercat sa candidez. Dar nu vreau. Forta coalitiei pe care am infiintat-o are o forta mult mai mare decat daca as fi maine presedintele Romaniei. Una peste alta, nu voi candida la nicio functie, stati linistiti! Si mai incetati dracului cu propaganda pe subiectul acesta!”, a declarat Alexandru Cumpanasu.

Mai mult despre:

Comentarii: