Cumpanasu, candidatul PSD: „Alegerile europarlamentare au fost fraudate”. Isi incepe campania la Caracal, cu parintii Alexandrei

politica

Alexandru Cumpanasu isi incepe campania electorala pentru alegerile prezidentiale in Caracal, chiar in comuna Dobrosloveni, unde a locuit Alexandra. El a lansat atacuri violente la adresa lui Klaus Iohannis si Dan Barna fara a sufla vreo vorba insa despre Viorica Dancila.

„Am plecat spre Caracal impreuna cu ‘Caravana antimafia’. Am hotarat ca de astazi sa merge in toate localitatile tarii, indiferent cand se termina campania. Voi merge in fiecare sat, in fiecare oras, in fiecare judetpetri a afla cine sunt cei care le terorizeaza vietile.

Acum mergem la Dobrosloveni, unde aceasta nenorocire a lovit familia mea, neamul meu, intreaga Romanie. Ma intalnescu cu satenii, cu rudele mele de acolo”, a spus Cumpanasu intr-un live pe Facebook.

El i-a atacat apoi violent pe Iohannis si Barna.

„Am vazut imagini cu Iohannis si Barna pe marginea drumului. Mie mi-au provocat repulsie. Nu stiu cum reactionati dvs. la aceste bannere imense, la figurile astea de carton”, a spus Cumpanasu.

El a reluat apoi teza vehiculata de PSD priind fraudarea alegerilor.

„Ii previn pe cei de la STS sa nu se joace cu focul si sa incerce sa fraudeze alegerile, asa cum au facut-o la alegerile europarlamentare, asa cum au facut-o la prezidentiale”, a mai spus Cumpanasu.

Mai mult despre:

Comentarii: