Cumpanasu, delir la miezul noptii: „La Tebea am vazut ca intregul Ardeal ma sprijina. Si Oltenia, intregul popor” – Video

politica

Alexandru Cumpanasu, candidat la Presedintia Romaniei, a sustinut, duminica noapte, intr-un live pe Facebook ca a dat mana la Tebea cu „mii si mii de oameni”, ajungand astfel la concluzia ca este sustinut „de intregul popor”.

„Ne-am verificat ceea ce stiam deja. (…) Astazi la Tebea am reusit sa ne verificam cu adevarat cauza pentru care luptam. Mii si mii de oameni. Cred ca am dat mana cu… nici nu pot sa va descriu, nu stiu cate mii de oameni. Am reusit sa verificam cati oameni sustin cauza noastra si sunt foarte, foarte multi oameni la nivelul intregii tari. Oameni care vor sa stie ca traiesc in siguranta, ca au un presedinte care le ofera aceasta garantie. Toti oamenii care au venit la mine aveau un singur mesaj: ‘nu va lasati, mergeti pana la capat, radeti clanurile, candidati, castigati’.

(…) Nu mi-am imaginat ca am atat de mult sprijin din partea intregului popor. Nu mai este un sondaj facut pe o mie de repondenti, pe care ii alege cine vrea, ii pune cum vrea. Acolo am facut un sondaj printre oameni, vorbim de intregul Ardeal, vorbim despre oameni care venisera din Oltenia si din alte parti. Eu am avut impresia ca oamenii acestia vor vota si au in sufletul lor pe alti candidati. Ei bine, nu au, pentru ca au familii. (…) Se sculau, se ridicau din respect, de pe jos, de pe la mese si veneau si ne strangeau mana. Este cel mai mare sondaj pe care puteam sa mi-l fac. (…) La un moment dat ma simteam prost ca nu puteam sa dau mana cu toti oamenii care doreau sa vina sa ma salute. Mi-au spus: ‘Domnule Cumpanasu, in momentul in care sistemul asta va va face cel mai mic rau, noi iesim in strada si ii rupem'”, a sustinut Cumpanasu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: