Cumpanasu, delir spre bucuria Antena 3: „Sistemul mafiot sustinut de hashtagisti #rezist mi-a omorat nepoata”

news

DC News, site detinut de Bogdan Chirieac, anunta ca Alexandru Cumpanasu a spus la Antena 3, duminica seara, in emisiunea lui Mihai Gadea, ca „sistemul mafiot si corupt sustinut de hashtagisti #rezist, si chiar si de el, i-a omorat nepoata”.

„Nu pot sa nu recunosc un lucru si sa va spun cu mana pe inima: sunt si eu vinovat pentru ce s-a intamplat. Stiti de ce? Pentru ca i-am tinut in brate pe marii procurori, pe marile servicii ale tarii atatia ani”, a spus Alexandru Cumpanasu, conform DC News.

„Nu va suparati, puteti sa repetati, va rog?”, a reactionat Mircea Badea.

„Da, pot sa repet pentru ca imi asum! Este si vina mea pentru ca i-am tinut in brate. Am crezut, din convingere, ca trebuie facuta curatenie in tara! Eu si altii am crezut in acest lucru! In momentul cand constati aceste lucruri evidente, lipsa crasa de profesionalism a unor oameni in niste cauze care nu erau politice… iti dai seama ca sistemul este putred, iar compartamentul acestor oameni este infantil, abuziv si in beneficiul nu stiu cui. Nu meritau atata sprijin! Reteaua informativa a fost la pamant in Caracal, oras cu 40.000 unde nepoata mea a murit! Procurorii, marii viteji ai Romaniei, nu au fost in stare si au lasat-o sa moara cu zile”, a mai spus Alexandru Cumpanasu.

Cumpanasu este var cu tatal Alexandrei Macesanu.

Mai mult despre: ,


Comentarii: