„Cumpanasu face din trupul Alexandrei o pavaza pentru grupul infractional care ne guverneaza”. Paleologu pune punctul pe i

politica

Theodor Paleologu critica dur apelul lui Alexandru Cumpanasu prin care cere „jegurilor care au tinut cu procurorii care au omorat-o (pe Alexandra) sa nu aiba cinismul de a cere tocmai EI sa iasa lumea in strada”. „Ar fi inacceptabil ca o ruda apropiata sa faca din trupul Alexandrei o pavaza pentru grupul infractional care ne guverneaza”, spune Paleologu.

„Nu inteleg cu ce drept ne cere Alexandru Cumpanasu sa nu iesim in strada in contextul in care se apropie 10 august. Sigur, sint revoltat de instrumentalizarea electoralista a crimelor din Caracal de care se fac vinovati destul de multi politicieni din diferite partide. Din acest punct de vedre ii dau dreptate. Pot accepta, ca scuza eventuala, faptul ca i-o fi luat durerea mintile. Dar ar fi inacceptabil ca o ruda apropiata sa faca din trupul Alexandrei o pavaza pentru grupul infractional care ne guverneaza. Sper din tot sufletul ca nu asta a fost intentia.

Si, oricum, pe 10 august despre altceva este vorba. Ticalosii care au bagat sute de oameni in spital si lichelele penibile din fruntea jandarmeriei sint in continuare bine mersi. Iar Dancila ne spune ca ea nu stie nimic, ca era in concediu si alte asemenea balarii”, a scris Theodor Paleologu pe Facebook.

Alexandru Cumpanasu le cere „jegurilor” care i-au sustinut pe procurori sa nu cheme „lumea in strada”. Atacul lui Cumpanasu vine cu o saptamana inainte de marele miting din 10 august.

„Dragi oameni buni, CER jegurilor care au tinut cu procurorii care au omorat-o sa nu aiba cinismul de a cere tocmai EI sa iasa lumea in strada. Sa lase jocurile electorale si politica departe de Alexandra. Cand vom considera ca nu mai este nici o speranta, familia Alexandrei va va ruga sa aprindeti o lumanare pt ea in liniste intr-un loc nepolitizat din Bucuresti si atat. Fara lozinici si manipulari”, a scris Cumpanasu pe Facebook.

Citeste si: Alexandru Cumpanasu, candidat al PSD la prezidentiale? Precizari la TVR ale celui mai mediatizat personaj al momentului

Numerosi analisti politici considera ca Alexandru Cumpanasu isi face campanie de imagine pe seama tragediei din Caracal, in interes politic. Ion Cristoiu, un invitat de seama al postului Antena 3, se asteapta ca Alexandru Cumpanasu sa candideze la prezidentiale.

„Asistam la o campanie publica, nu stiu de cine dusa, potrivit caruia statul roman e neputincios, trebuie resetat si trebuie sa vina cineva sa reseteze. Si eu sunt de acord. E un scenariu care a functionat la Paris cu Macron, venim sa daramam si pe urma o sa vedem. In Ucraina nimeni nu a fost atent, actualul presedinte a avut un serial cu un profesor de istorie ajunge presedinte si schimba tot. L-au votat ca promite schimbarea tuturor pe un fond de lehamite si disperare.

Asta este la ora actuala imaginea publica care mai mult ca la Colectiv statul e viciat de la un cap la altul. De ce e mai important decat Colectivul? Atunci s-a petrecut pe termen scurt. Acum e o nebunie. Dupa balbaiala autoritatilor a venit acum balbaiala anchetei. Neincrederea populatiei a crescut din cauza anchetei.

Barna a fost slab in aceasta perioada. Cumpanasu e de departe profilul celui din Ucraina care poate sa darame. Nimeni nu va putea reseta decat unul nou. Nimeni din interior. Trebuie sa vina unul care macar sa dea sentimentul poporului ca va face”, a declarat Cristoiu la Antena 3.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: