Cumpanasu, mesaj pentru cei care sperau ca a „crapat”: „Sunt bine, puternic, nu ma las”

politica

Alexandru Cumpanasu are un prim mesaj, dupa ce luni seara a avut un „preinfarct” in emisiunea lui Victor Ciutacu de la Romania TV.

„Pentru TOTI (putini ce-i drept) care sperau sa crap aseara ii anunt ca sunt BINE, PUTERNIC si nu ma las pana nu rad acest sistem odios. Cu tot cu clanurile ‘anexate’. PANA LA CAPAT.

Astfel, la ora 15:00 in fata Parchetului General voi face o DECLARATIE DE PRESA: Un anunt important cu privire la masurile pe care am hotarat sa le luam fata de ancheta care o vizeaza pe nepoata mea Alexandra Macesanu si descoperirea adevarului”, a scris Cumpanasu pe Facebook.

Alexandru Cumpanasu a suferit un preinfract, anunta postul de propaganda al PSD, Romania TV. El a plecat la spital direct din emisiunea lui Victor Ciutacu.

Alexandru Cumpanasu a acuzat dureri in zona inimii si senzatii de amorteala la o mana. La finalul emisiei, Alexandru Cumpanasu a ajuns de urgenta la Spitalul Floreasca. RTV sustine ca Alexandru Cumpanasu este suspect de preinfarct, fiind supus unui control medical amanuntit.

Mai mult despre:

Comentarii: