Cumpanasu murdareste si 10 August. Anunta ca are dovezi de la o „prostituata”: „Smenari si boschetari din Italia au fost trimisi la miting”

news

Alexandru Cumpanasu, candidat la Presedintia Romaniei, sustine ca la mitingul din 10 august 2018 au fost trimisi in tara, din Italia, „zbengosi, smenari si boschetari”. Cumpanasu afirma ca are dovezi in acest sens furnizate de o prostituata din Italia.

„Avem o prostituata care sta de vorba cu un baiat trimis de mine pe acolo. Si ii spune ca fata, Alexandra, nu ar fi moarta. Daca ar fi moarta, nu am mai fi noi trasi pe margine, am avea si noi treaba, prostituatele. Asta imi spune femeia. Dar uite ca aflaram un lucru interesant, cu probe. Exista video, audio, profilul de Facebook. Amanuntul interesant al acestei dezvaluiri este ‘racolarea de persoane interesate sa participe la manifestatiile de pe 10 august 2018. Mai multe nu pot sa spun acum, ancheta va capata dimensiuni nebanuite’.

Deci aceasta prostituata era intrebata de o alta prostituata daca stie niste zbengosi, niste smenari, cum scria pe aici, niste boschetari din astia, ca are nevoie cineva sa ii trimita in tara sa participe la 10 august.

Am si eu o intrebare: cine s-a ocupat de aceasta operatiune? Acum nu stiu, pot sa banuiesc ca Ciolos, USR-ul, dar avem o marturie. Ar trebui ca Parchetul General sa ma intrebe de marturia asta.

(…) Ce cautau boschetarii din Italia trimisi la miting? Domnule procuror general, va rog sa solicitati investigatorului meu probe despre ce am declarat acum”, a spus Cumpanasu, joi noapte.

Mai mult despre: ,

Comentarii: