Cumpanasu nu i-a pacalit nici macar pe fanii Antena 3. Sondaj Antena 3: „Cumpanasu profita de tragedia Alexandrei Macesanu”

politica

Promovat intens de Antena 3, Alexandru Cumpanasu nu a reusit insa sa ii pacaleasca pe telespectatorii postului in legatura cu candidatura sa la Presedintie. Un sondaj realizat online de Antena 3 arata ca peste 55% dintre cei care au votat sunt de parere ca „Alexandru Cumpanasu profita de tragedia Alexandrei Macesanu pentru a candida la alegerile prezidentiale”.

„Credeti ca Alexandru Cumpanasu profita de tragedia Alexandrei Macesanu pentru a candida la alegerile prezidentiale?”, isi intreaba Antena 3 telespectatorii pe site.

Iata raspunsurile:

Cumpanasu a declarat, vineri, la Antena 3 ca va candida la Presedintie in „proportie de 100%”.

In cea mai recenta postare pe Facebook, el se foloseste din nou de numele Alexandrei in cadrul campaniei sale pentru Presedintie.

„O zi trista. Ingrozitoare. Astazi a fost ziua mea si a lui Alex de nume. Pana nu voi afla ADEVARUL nu ma las. Sa nu uite DIICOT ca le-am dat un termen. Ori spun ei ori spun eu adevarul despre faimosul politist si Dinca. Am investigat in continuare zilele acestea si TOT ce am spus de la inceput se va confirma!. Tot ce vreau e sa o gasim pe Alex!😢. ADEVARUL il voi afla pe cont propriu sau impreuna cu cativa jurnalisti in maxim o saptamana. Cu dovezi!. Si un milion de jigniri, atacuri si spurcaciuni la adresa mea de parca as fi singurul candidat. Sa nu va supere: este cel mai bun barometru ca putem castiga!”, a scris Cumpanasu.

Mai mult despre:


Comentarii: