Cumpanasu NU le permite protestatarilor din 10 august sa aduca aminte de Alexandra. Dispretuitor: „Sa protesteze pentru ce vor!”

politica

Alexandru Cumpanasu a negat, duminica seara, ca le-a cerut romanilor sa nu iasa in strada pe 10 august. El sustine insa ca nu le permite protestatarilor sa aduca aminte de Alexandra.

”Nu am zis sa nu iasa oamenii in strada! Este dreptul lor sa protesteze! Am zis doar un lucru: sa nu foloseasca figura Alexandrei si acest caz sa nu ia o turnura politica. Sa protesteze pentru ce vor!”, a declarat Cumpanasu la B1 TV.

El a negat apoi vehement ca ar avea simpatii fata de PSD.

„Se chinuie unii sa spuna ca sunt cu PSD. Totusi… am cerut demisia ministrului de Interne, era de la PSD etc. (…) Cat de ticalos sa fii sa iei niste poze cu mine si cu Ana Birchall de la niste receptii de la ambasade si sa spui: ia uite, ba, PSD-istule unde era! Bai nemernicilor, vreti sa va pun si poza cu Orban de la aceeasi receptie de la Ambasada Israelului? Echilibreaza situatia? Are legatura cu acest caz, bai cretinilor?!

Asta fac eu ca presedinte al Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei, lucrez cu toata lumea ca sa schimb ceva in tara asta! Ne-am intalnit cu politicieni si de la PSD, si de la PNL, si de PMP si de unde mai vreti. M-am vazut recent si cu Eugen Tomac. Natarailor, daca mai vreti sa intoxicati poporul, va dau eu poze oficiale cu ce politicieni vreti!”, a mai sustinut Alexandru Cumpanasu.

In urma cu doua zile, Cumpanasu le-a cerut„jegurilor” care i-au sustinut pe procurori sa nu cheme „lumea in strada”. Atacul lui Cumpanasu a venit cu o saptamana inainte de marele miting din 10 august.

„Dragi oameni buni, CER jegurilor care au tinut cu procurorii care au omorat-o sa nu aiba cinismul de a cere tocmai EI sa iasa lumea in strada. Sa lase jocurile electorale si politica departe de Alexandra. Cand vom considera ca nu mai este nici o speranta, familia Alexandrei va va ruga sa aprindeti o lumanare pt ea in liniste intr-un loc nepolitizat din Bucuresti si atat. Fara lozinici si manipulari”, a scris Cumpanasu pe Facebook.

Mai mult despre:

Comentarii: