Cumpanasu si-a gasit un aliat de nadejde: Codrin Stefanescu. „Niste nemernici au lansat idiotenia asta pe piata”

politica

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, sare in apararea lui Alexandru Cumpanasu. Stefanescu sustine ca scenariul privind candidatura lui Cumpanasu la prezidentiale este o „idiotenie”.

„Eu nu cred ca Alex Cumpanasu are de gand sa candideze la prezidentiale. Niste nemernici au lansat idiotenia asta pe piata din motive lesne de inteles. In primul rand de frica! Cred insa ca Alex Cumpanasu este extrem de furios vizavi de modul in care se desfasoara ancheta. Si are toate motivele sa fie. Toti suntem!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Presedintele CNMR, Alexandru Cumpanasu, a declarat, pe 14 iunie, ca CNMR, organizatia pe care o conduce, va avea candidat la Presedintia Romaniei.

„Se va implica CNMR in campania pentru prezidentiale? Ca propune un om care sa-l contracandideze pe Klaus Iohannis? Aveti asemenea intentii?”, a fost intrebat Cumpanasu de un angajat al site-ului stiripesurse.ro.

Cumpanasu a confirmat.

„E o intrebare buna. Nu exclud o varianta de genul acesta, nu pot sa anunt eu lucrul acesta pentru ca trebuie sa iau decizia impreuna cu colegii mei. (…) In acest moment, CNMR nu exclude sa ofere un candidad pentru prezidentiale sau sa sustina un candidat pentru prezidentiale. Eu consider ca am avea un prezidentiabil cu sanse foarte mari in contextul actual.

(…) Aceasta coalitie are obligatia, in haosul de astazi, sa vina cu o alternativa sau sa sustina o alternativa sau sa sustina ceea ce este mai bun pentru poporul roman.

CNMR va avea un candidat sau va sustine un candidat. Punct”, a declarat Cumpanasu.

Citeste si: Alexandru Cumpanasu: „CNMR va avea candidat la Presedintie sau va sustine un candidat. Punct”

Duminica insa, Cumpanasu a negat violent ca intentioneaza sa candideze la Presedintie.

„Am primit amenintari de toate felurile. S-au folosit mijloace de intimidare la adresa mea si a familiei. In acest moment cred ca se lucreaza la cedarea mea psihica sub cu tot felul de mesaje. Eu voi face plangere penala impotriva acestor oameni. Sunt si elucubratii de genul ca eu ma folosesc de aceasta drama ca sa candidez la presedintie. Am obosit sa tot neg aceasta chestiune. Nu am cuvinte, nici nu stiu sa ce sa mai spun.

Este o campanie furibunda la adresa mea din partea acestui sistem odios pe care l-am intors cu fundul in sus. Eu nu mi-am asumat aceste lucruri, aceste amenintari, pentru ca nu candidez la nimic. Eu mi-am asumat o lupta impotriva acestui sistem, nu ca sa candidez impotriva lui Iohannis, Barna, Dancila sau cine dracului o mai candida. Eu nu mai pot sa am grija de familia mea si imi reprosez acest lucru, am petrecut 2 ore cu ei in ultimele zile, dar nu voi ceda sub nicio forma in fata acestor presiuni”, a declarat Cumpanasu la Romania TV.

Mai mult despre: ,


Comentarii: