Cumpanasu si Tonel Pop, scandal sinistru la RTV pe seama fetelor ucise: „Nu-i mai ajunge familia Alexandrei si se sprijina si pe familia Luizei“

politica

Scandal in direct la Romania TV, duminica seara, intre avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, si „unchiul” Alexandrei, Alexandru Cumpanasu. Cei doi si-au aruncat cuvinte grele, ei acuzandu-se reciproc ca profita de dramele din Caracal.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, fata din Diosti disparuta in 14 aprilie 2019, a sanctionat dur actiunea de duminica, 1 septembrie, a lui Alexandru Cumpanasu, care a anuntat ca va avea o discutie cu familia din Diosti, dupa ce s-a intalnit cu locuitorii din Dobrosloveni sub pretextul ca asteapta informatii despre clanurile specializate in trafic de persoane.

Alexandru Cumpanasu, care a trecut deja la campania de strangere de semnaturi pentru a intra in cursa pentru fotoliul de presedinte al Romaniei, a fost dur criticat de Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, acesta acuzandu-l ca „nu-i mai ajunge familia Alexandrei si se sprijina si pe familia Luizei“.

Cumpanasu a anuntat ca ar urma sa se intalneasca cu mama si cu bunicul Luizei Melencu, pentru a lamuri situatia privind telefoanele „de linistire“ primite de cele doua familii, imediat dupa rapirea fetelor. Anuntul a venit dupa ce bunicul Luizei a marturisit ca ar fi recunscut o voce ca fiind cea a barbatului care i-a telefonat in 19 aprilie, dar si un numar de telefon, in timpul unei discutii cu un jurnalist.

Anuntata intalnire intre Cumpanasu si familia Luizei urma sa se produca duminica, 1 seprtembrie 2019, insa Alexandru Cumpanasu a petrecut ore intregi la Dobrosloveni, localitatea de domiciliu a Alexandrei Macesanu, unde a avut o intalnire cu satenii de acolo, de la care ar vrea sa stie mai multe despre retelele de trafic din zona. Tonel Popa a acuzat insa ca in fapt actiunea lui Cumpanasu este una de pura campanie electorala.

„Domnul Cumpanasu isi face in mod clar campanie electorala pe acolo, iar la momentul la care a fost intrebat daca va candida la presedintie, la un alt post concurent, a spus ca este barbat, nu este gandac, sa faca acest lucru. Deci, ne desolidarizam total de acest fenomen, ce vrea sa faca domnul Cumpanasu pe-acolo. Nu inteleg de ce vrea sa vorbeasca cu familia Luizei, pe mine nu m-a contactat, nici macar pe familia Luizei n-a contactat-o, n-a sunat-o, dar vrea sa-si faca campanie. Nu-i mai ajunge familia Alexandrei, acum vrea sa se sprijine si pe familia Luizei? S-ar putea sa nu-i mearga! De ce nu merge cu mine, de ce nu vorbeste cu familia? Ce, face el cercetari…. Pai, cum face acolo? Daca eu vreau sa vorbesc cu familia Alexandrei, cu toate ca dansul nu este nici avocatul, nici altceva, eu nu-mi permiteam sa ma duc fara sa vorbesc, fara sa spun, nici macar…

Face campanie cu numerele Luizei sau cu aceasta familie, putea macar sa ne sune sau sa ne anunte ca vrea sa vina, unde sa vina. Ne desolidarizam, noi ne separam total de aceasta chestiune si de campania la prezidentiale a domnului Cumpanasu, eu am avut incredere si interese comune, dar din acest moment nu ne mai intereseaza. Problemele sunt reale, dar nu trebuie sa ne cocotam pe ele pentru avantaje personale. (…) Poporul roman este foarte sensibil la copii, dar nu este tampit, tineti cont“, a spus Pop, citat de Adevarul.

Replica lui Cumpanasu a venit la scurt timp, tot in direct la Romania Tv. Acesta l-a numit, la randul sau, pe Tonel Pop, „avocatul PSD-ului“ si „avocat care s-a agatat si el de o familie“.

„Este un om cu o opinie care s-a agatat si el de o familie, care nu aveau, saracii, o solutie si ar trebui sa spuna, cred eu, domnia sa foarte clar cam ce intelegere are si cam cat a cerut despagubiri statului roman si cam cat vrea sa primeasca de la statul roman. Pe mine nu prea ma intereaza chiar toti oamenii care s-au bagat in seama in povestea asta. Daca vrea sa faca ceva, facea ceea ce am facut eu, si anume m-am implicat de la inceput, iar dansul a incercat sa vina pe langa, asa.

Mi-a trimis pana acum zeci de mii de mesaje ca vrea sa comunicam si ca vrea sa tinem aproape. Eu nu tin aproape de oameni care au fost avocatii PSD-ului, care au avut firma care a lucrat cu PSD pana acum. Eu cred ca oamenii astia care sunt de buna credinta, si care sunt intr-o situatie complicata, si care sunt intr-o situatie ca si familia mea, empatizeaza si sunt convins ca vor vrea sa afle adevarul despre ce s-a intamplat, iar in ceea ce priveste candidatura mea, nu i-am cerut parerea deloc domnului avocat.

Cred ca l-a deranjat pe acesta faptul ca in direct l-am rugat pe bunicul Luizei sa vedem daca numarul de telefon de pe care a fost sunat la mai multe zile dupa ce a fost rapita nepoata domniei sale coincide cu numarul de telefon de pe care a fost sunata mama Alexandrei, asta a fost tot, dar vad ca se comporta ca un stapan, asa, al familiei. Eu ii aduc aminte ca e doar un simplu avocat, si daca vrea, intram in detalii ce fel de avocat este. Pentru mine conteaza in acest moment ce spun oamenii“, a spus Cumpanasu, din mijlocul mai multor locuitori din Dobrosloveni.

Cumpanasu a sustinut ca intra in cursa pentru Prezidentiale pentru ca altfel nu ar putea sa rezolve problema clanurilor care exploateaza persoane, insa a sfarsit prin a lansa si o amenintare la adresa avocatului.

„Imi duc aceasta campanie, sunt in campanie si sper sa ajung presedinte, pentru ca in momentul ala o sa rad toata mafia din Romania, inclusiv toti smecherii de avocati care se agata de familii“, a mai spus Cumpanasu, afirmand ca deja la fiecare postare pe contul sau de Facebook „depasesc rating-ul oricarei televiziuni“.

Replicile au continuat, ulterior, cu o noua interventie a avocatului Tonel Pop, care a reluat cele expuse initial, reamintind de reactia vehementa alui Cumpanasu, din urma cu cateva saptamani, pe cand nega vehement ca ar viza o candidatura. „A spus ca e barbat, nu gandac. Deci, ce este?“, a mai spus Pop.

Mai mult despre: ,

Comentarii: