news

Cumpanasu, stai acasa! Un adevarat profesionist se ocupa de ancheta. A prins doi criminali dupa 17 ani

Seful echipei care cerceteaza curtea si casa lui Gheorghe Dinca este unul dintre cei mai buni politisti din cadrul Sectiei Omoruri. Este vorba despre comisarul sef Florian Enita, care lucreaza de 20 de ani la Serviciul Omoruri Bucuresti. In 2018, el a fost declarat „Politistul anului”, intrucat a rezolvat foarte repede un caz de crima in care a fost incendiata o femeie.

„Ancheta serioasa pe care o vedeti la televizor e facuta de oamenii in echipamente albe, care au luat curtea lui Dinca la puricat centimentru cu centimentru si care sunt de la Bucuresti, in mare majoritate din echipa constituita de comisarul sef Radu Gavris la serviciul Omoruri, care din 2011 nu mai are niciun caz neelucidat.

La Caracal, seful echipei din teren este comisarul sef Florian Enita, de 20 de ani la Serviciul Omoruri Bucuresti.

Cand si-au dat seama ca le fuge pamantul de sub picioare, pentru ca stiau ca e omucidere si habar nu au sa o ancheteze, cuplul Banila-Hosu a acceptat sa cheme ‘pompierii de serviciu’ si sa le dea pe mana ancheta efectiva a omuciderii. Si nu am nicio indoiala ca echipa de politisti judiciaristi si criminalisti condusi de Florian Enita va scoate la iveala tot ce e de scos.

Trebuie sa avem insa rabdare, o astfel de cercetare profesionista, facuta pe un spatiu atat de vast, care presupune, dupa verificarea suprafetei, si sapaturi, spargeri, multe expertize, va dura zile. Cum spuneam, exista suspiciuni privind 20 de disparitii”, anunta jurnalista Ioana Ene Dogioiu pe ziare.com.

Florian Enita este comisar sef de la Serviciul Omoruri al Capitalei. El a fost desemnat, in martie 2019, „Politistul Anului” pentru ca a prins in timp record un criminal periculos care incendiase o femeie, in Bucuresti.

„De 20 de ani lucreaza la Serviciul Omoruri din Politia Capitalei, poate cea mai grea zona din ceea ce inseamna munca de politist. Nu a dat niciodata inapoi, iar noptile nedormite pentru a gasi autorii faptelor cu violenta nu le mai stie.

Stie insa un singur lucru… NU A SCAPAT NICIODATA VREUN CRIMINAL!

El este FLORIAN ENITA, cel care in urma cu putin timp a fost declarat POLITISTUL ANULUI!

Iti multumim din suflet, Florian, pentru tot ceea ce faci!”, era mesajul postat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

In 2014, Florian Enita si echipa sa au reusit sa prinda doi criminali dupa 17 ani de la momentul in care au omorat o femeie de 60 de ani, dupa i-au furat bijuteriile din casa. Amandoi au fost prinsi cu ajutorul unor tehnici noi de investigare criminalistica, anunta Stirile Pro TV.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

29 de minute ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

6 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

5 ore ago

SUA anunta noi sanctiuni in legatura transferurile de arme dinspre Coreea de Nord spre Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

5 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

5 ore ago