„Cumplita rusine”. Academia Romana a publicat o carte scrisa de infractorul Dan Voiculescu. Firea si Melescanu au venit sa-l aplaude

politica

Editura Academiei Romane a lansat o carte scrisa de Dan Voiculescu, patronul infamului post Antena 3, informator al Securitatii si condamnat pentru coruptie. Cartea a fost lansata in Biblioteca Academiei Romane, evenimentul fiind relatat cu mare pompa la Antena 1.

„Un tratat despre oameni. Profesorul Dan Voiculescu elimina confruntarile dintre stanga si dreapta si se concentreaza pe doua repere fundamentale: omul si clasa de mijloc”, a a relatat Antena 1.

La lansarea lui Voiculescu au fost prezenti pesedistii Daniel Zamfir si Gabriela Firea precum si Teodor Melescanu.

„Domnul profesor Dan Voiculescu surprinde inca o data si ne surprinde placut cu interesul si preocuparea domniei sale pentru tot ce inseamna problematica in tara noastra. Esenta vietii este si va fi omul”, a declarat Firea pentru Antena 1.

Ion Prica, din partea Editurii Academiei Romane, a tinut si el sa-l laude pe Voiculescu: „Personalitatea dansului, profesor universitar, experienta dansului de viata, cunostintele, era persoana care putea sa realizeze aceasta”.

Citeste si: Magureanu, fost sef al SRI, confirma. Imensa avere a lui Dan Voiculescu provine din furtul „banilor poporului roman”, aflati in conturile Securitatii


“’Profesorul’ Dan Voiculescu – Felix pentru prietenii de la Secu – anunta cu bucurie ca, la Biblioteca Academiei Romane, a lansat ‘Tratatul Umanismului Pragmatic’, carte scoasa de Editura Academiei Romane.

Da, ati citit corect: Dan Voiculescu este publicat la Editura Academiei si lansat la Biblioteca Academiei.

Academia Romana, institutie publica, finantata cu circa 120 de milioane de euro de la buget, desi detine o avere uriasa, administrata complet netransparent.

De altfel, unul dintre cei care au sifonat din greu averea Academiei – a arendat suprafete uriase pe mai nimic – este chiar Dan Voiculescu.

Cumplita rusine ca aberatiile scolaresti ale acestui impostor, condamnat pentru coruptie si turnator dovedit prin sentinta judecatoreasca definitiva, sa fie asumate de Academia Romana. Nerusinare.

Lipsa de respect. Firesc ar fi ca academicienii onorabili sa protesteze. Deocamdata se aude doar o tacere lasa, cine sa supere Antena 3? Ma intreb cat de jos mai poate cobori aceasta zisa academie”, a comentat jurnalistul Mircea Marian pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: