Cunoscut jurnalist: „Ghita i-a plasat Romania TV lui Basescu”. Ciutacu a atacat azi violent sentinta in cazul Udrea

actualitate

Jurnalistul Laurentiu Ciocazanu anunta ca postul detinut de Sebastian Ghita, Romania TV, a ajuns in posesia lui Traian Basescu. De altfel, unul dintre realizatorii de referinta ai postului, Victor Ciutacu, a sarit marti sa-i ia apararea Elenei Udrea dupa ce a primit 6 ani de inchisoare cu executare.

„Umbla vorba in targ ca Ghita i-a plasat televiziunea lui Basescu. Sigur, nu pe fata, asa cum a si aparut ea in culisele ”sistemului” neocomunist. Sistemul l-a ajutat pe fugar s-o faca (dupa tentativa esuata de a-i smulge Realitatea lui S.O.V.), sistemul o recupereaza. Iar TB e prieten cu sistemul. Nu stim cine o sa fie patronul din acte, dar nu prea conteaza. Important e ce vedem ”pe sticla”. Nu e zi de la Dumnezeu in care sa nu apara Basescu zicand ceva la Rusia TV. Breaking News sa fie! Totusi, chiar crede ca va face mare scofala inconjurandu-se de presa ”acoperita”?

In afara de Ghita TV, mai are usa deschisa la un alt post TV de stiri, are un ziar care e condus de un patron urmarit penal si finantat in trecut din ”resursele” lui Nuti, o alta gazeta recuperata de sistem cu ajutorul mostenitorilor lui, plus parte din echipa de postaci folositi de reteaua aceleiasi tovarase dragi”, a scris Ciocazanu pe Facebook.

De altfel, la scurt timp dupa ce judecatori au anuntat ca o condamna pe Elena Udrea la inchisoare cu executare, realizatorul Romania TV Victor Ciutacu a declarat ca decizia este o „mizerie”.

„Elena Udrea e datoare vanduta dupa sentinta asta. Continua campionatul national denunti si castigi. Cine denunta, scapa de puscarie si cu banii luati. Cine nu, ajunge la puscarie. Udrea zici ca a spart banca Angliei. Daca a luat mita, trebuia sa ii dea cineva. E o mizerie a justitiei.”, a spus Ciutacu la Romania TV.

Mai mult, Elena Udrea va fi invitata aceluiasi Victor Ciutacu, marti seara, la Romania TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: