Un cunoscut medic din Bucuresti pune diagnosticul: „Serban Nicolae are soriciul facial mai gros decat blindajul unui tanc T34”

analize

Medicul Constantin Cucu, asistent universitar la Facultatea de Medicina „Carol Davila”, publica un text foarte taios la adresa senatorului PSD Serban Nicolae, care a jignit-o obscen, miercuri, pe deputata Cosette Chichirau.

Textul medicului a fost publicat pe medical.net.ro, revista a medicilor din Romania.

„Spre deosebire de noi domnul Serban Nicolae are un atu important atunci cand se manifesta public: soriciul facial, mai gros decat blindajul unui T34.

Acolo unde noi suntem, in controversele cu femeile, dezarmati de tendinte cavaleresti si de deprinderea de a ne izmeni cu cuvinte blande, baragladina le-o zice pe aia dreapta, respectiv ca sunt proaste, nespalate pe dinti, needucate, ranjesc fasolele si se fut in cur.

Cel putin ieri, in plenul Parlamentului Romaniei, cam asta a sustinut forma de viata socialdemocrata in timpul polemicii cu doamna Cosette Chichirau, deputat USR.

Eu, de exemplu, desi sunt slobod la gura si uneori buruienos, nu am spus astfel de cuvinte vreodata unei femei, din vina mamei care, cumva, mi-a inoculat indoieli, cand eram mic, ca asa se procedeaza.

Norocul domnului Nicolae pentru faptul ca, in cei 7 ani de acasa (sau or fi fost doar cateva luni de alaptat pe sarite?) mama domniei lui nu a fost atat de restrictiva.

Imi place sa cred ca, vazand la televizor cum se procedeaza cu taraturile, electoratul ratanului, de la asistatii sociali care au dat cu stampila pe trandafiri la urne, pana la gastroenetrologii plini de rafinament care il mai admira cand si cand, au avut satisfactia votului bine dat si mandria de a fi parte la ceva maret.

De fapt si de drept, daca stai sa te gandesti mai bine, croncanul socialdemocrat nu este doar un excelent luptator contra statului paralel (al oamenilor care respecta femeile), dar si un avantgardist al frontului pe care, iata, PSD il face contra discriminarii barbatului, prin contrazicere, de catre femeie.

Ieri domnul Serban a aratat o data in plus de ce diferentele intre PSD-ALDE si Romania bunului simt sunt ireconciliabile”, a scris medicul Constantin Cucu.

Deputatul USR Cosette Chichirau a povestit miercuri la Parlament ca a fost „injurata” de senatorul PSD Serban Nicolae.

„In plen, eu am facut un live pe Facebook, ati vazut ca grupul USR a iesit in fata, cu insemne care spuneau ‘Hotii’, in timp ce colegul nostru Stelian Ion sustinea amendamentele depuse de USR. Din cauza ca eu filmam, au inceput sa apara injuraturi la adresa mea. Ce ati vazut e probabil o mica parte din ce se spunea in plen de mai multi deputati de la PSD. Dar nu e important cum am fost insultata eu, important este ce se intampla cu Justitia din Romania, se intampla o procedura de urgenta neconstitutionala, in timp ce nu avem procedura de urgenta pe niciun aspect din sanatate, educatie sau autostrazi. (…) Avem de-a face cu un grup infractional organizat si eu consider ca orice deputat care voteaza aceasta lege este in complicitate cu acest grup infractional organizat. (…) Eu nu ma simt jignita. Domnul Serban Nicolae nu ma poate jigni. Nu are capacitatile nici morale, nici intelectuale sa ma jigneasca pe mine. Eu sunt aici sa apar legile Romaniei, sa apar poporul roman, el poate sa spuna orice vrea, asta nu ma intereseaza pe mine personal, nu este o dezbatere despre mine personal”, a declarat Chichirau la Parlament, care a aratat ca Serban Nicolae nu avea motive sa fie prezent in plenul Camerei Deputatilor, fiind senator.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: