Cunoscut om de afaceri, enervat: „Mitocanul Gadea are BUZELE mai mari decat creierul”

news

Comportamentul lui Mihai Gadea fata de Julio Iglesias jr., pe care l-a manipulat sa spuna „Jos Basescu”, starnind apoi indignarea cantaretului, a enervat chiar si oameni altfel rezervati in aprecieri dure. Unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori romani, Cosmin Alexandru, a comentat suparat ce s-a intamplat la Antena 3.

„Ce ma preocupa la intamplarea asta nu e reactia lui Julio Jr. la intalnirea cu un mitocan care are buzele mai mari decat creierul. Sunt convins ca Iglesiasii au mai avut de-a face cu multi d-astia. Dar ma intreb ce-o fi putut intelege spaniolul din subiect.

Vine cineva din staff si-i zice:
– Trebuie sa dam un comunicat ca e scandal mare pe facebook dupa emisiune.
– De ce, intreaba cantaretul.
– Pentru ce-ai zis in romaneste.
– Da’ ce-am zis?
– Jos Basescu.
– Si ce inseamna asta?
– Inseamna sa nu mai fie fostul presedinte.
– …Pai cum sa nu mai fie cineva care deja nu mai e? Cine m-ar pune sa spun asa o prostie?
– Pare ca in Romania exista o categorie de oameni care nu pot trai decat jos. Cel mai jos. Ai nimerit in emisiunea lor”, a comentat Alexandru pe Facebook.

Intre timp, Mihai Gadea a gasit de cuviinta sa isi ceara scuze, tot pe Facebook.

„In emisiunea de joi, avandu-l invitat pe Julio Iglesias Jr, am folosit doua strigaturi din folclorul urban. Nu am avut intentia de a aduce pe nimeni in ringul unei lupte pe care stiti bine ca am dus-o singur mereu. Respect familia Iglesias, le iubesc muzica si vreau sa ii asigur ca pretuirea ce le-o port m-a determinat sa adresez invitatiile catre domnii Julio Iglesias si Julio Iglesias Jr, pentru a fi oaspeti ai emisiunii pe care o realizez. Alaturi de cele doua formule devenite folclor, i-am oferit invitatului meu si ocazia de a transmite publicului din Romania indemnul de a veni la concertul sau din Bucuresti.

Regret sincer daca am afectat sensibilitatea domnului Iglesias sau a vreunui membru al familiei sale!”, a scris Gadea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: