Cunoscuta actrita, ode fierbinti aduse liderilor PSD la mitingul lui Tutuianu: „Aveti in frunte oameni inteligenti si harnici. Da, sustin Guvernul Grindeanu” – Video

politica

Mitingul PSD de la Targoviste a avut parte si de o prezenta mai exotica. O actrita a tinut sa isi manifeste inflacarat sustinerea fata de liderii PSD si de premierul Grindeanu.

Actrita a fost prezentata de insusi liderul PSD Dambovita, Adrian Tutuianu: „Avem aici o persoana cu totul speciala. Este o actrita cunoscuta si respectata, Camelia Varga, actor la teatrul Bulandra”.

Actrita a sustinut un discurs inflacarat, in care nu a uitat sa le multumeasca liderilor judetului.

„Ma numesc Camelia Varga, sunt actrita. Si, da, sustin Guvernul Grindeanu. Din mai multe motive. Insa acum va voi vorbi in calitate de actor. 30 de ani a fost umilita aceasta categorie de oameni. Dupa 30 de ani de zile, cineva s-a gandit la actori si la artisti. Cine? PSD! Mai mult, cine s-a gandit? PSD a mai fost la putere, puteti spune. Da, asa este, dar de data asta cine s-a gandit? Guvernul Grindeeeeeeeanuuuuuuu!

Aveti aici oameni care va prezinta, eu nu sunt din Targoviste decat de un an de zile. Am fost in multe orase din tara, sa fiti mandri ca aveti in frunte oameni inteligenti si harnici care vor sa aduca acest judet in fruntea tarii. Bravo, sustinem Guvernul Grindeanu”, s-a manifestat Camelia Varga pe scena din fata manifestantilor PSD. Ea a fost apoi felicitata de Tutuianu si Robana Plumb pentru acest discurs.

Vezi discursul aprins al actritei de la minutul 35:

Camelia Varga este actrita la teatrul „Tony Bulandra” din Targoviste. Ea a mai aparut si in filmul „Magii” al lui Ion Carmazan si in serialul „Lectii de viata” de la Pro TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: