Cuplul Olguta-Manda anunta ca aduce peste 40.000 de olteni la mitingul PSD de la Craiova. Doua organizatii PSD refuza sa participe

politica

Presedintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, suntine ca peste 40.000 de oameni vor fi adusi la mitingul PSD de vineri de la Craiova. PSD Gorj si PSD Olt au anuntat insa ca nu trimit pe nimeni la Craiova.

„Vreau sa precizez ca sunt multe organizatii judetene in tara care vor sa organizeze astfel de mitinguri. E primul care se organizeaza la noi la Craiova. Vom prezenta si candidatii si mesajele de campanie electorala. Toti vom fi imbracati in alb, vineri, la orele 16.00. Vor vedea si craiovenii si doljenii la Craiova vor fi 40.000 de oameni. O sa fie. Este spatiu pentru ca se intinde destul demult in spate spre prefectura. Avem confirmarile de la mai multi. Sunt membrii nostri, smpatizantii nostri. S-ar putea sa dureze o ora si un pic. E in functie de cei care vor adresa cuvantul”, a declarat Cladiu Manda, miercuri la Romania TV.

PSD Gorj si PSD Olt au anuntat ca nu trimit pe nimeni, este greu de crezut ca Manda va reusi sa mobilizeze peste 40.000 de oameni doar din Dolj.

Anca Bordusanu, purtatorul de cuvant al PSD Gorj si secretar executiv al filialei, a declarat pentru GdS ca in forurile de conducere s-a stabilit doar organizarea de intalniri zonale, la care sa fie invitati ministri sau alte persoane cu functii de raspundere. „Nu se va participa la mitinguri la nivel regional. Este o varianta discutata la nivel central si fiecare organizatie a putut sa opteze pentru intalniri zonale sau pentru mitinguri. Noi vom face intalniri numai la nivelul judetului Gorj. Asta e modalitatea noastra de a face campanie. Nu se va merge vineri la mitingul de la Craiova“, a precizat aceasta.

Si PSD Olt spune „pas“ mitingului de la Craiova. Presedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat ca organizatia pe care o conduce nu va deplasa vineri oameni la Craiova. „Nu ne-a solicitat nimeni participarea acolo“, a precizat acesta pentru GdS.

Mai mult despre: ,

Comentarii: