Curaj admirabil. Un iesean i-a strigat lui Dragnea, inconjurat de mii de pesedisti: „Esti un mincinos. Tu instigi la ura. Tu esti cel care vrea razboi!” – Video

politica

Un protestatar iesean a reusit sa ajunga, joi, pana in fata scenei de pe care Liviu Dragnea isi sustinea discursul. Inconjurat de mii de pesedisti, el i-a strigat lui Dragnea: „Esti un mincinos, mincinosule!”.

„Esti un mincinos. Tu instigi la ura. Tu esti cel care vrea razboi! Esti un mincinos, mincinosule!”, a strigat protestatarul, aproape de scena de pe care Dragnea isi sustinea discursul agresiv.

Pesedistii din jur au reactionat violent. I-au lovit telefonul si l-au amenintat.  „Iti sparg telefonul”, se aude de mai multe ori in inregistrare.

Vezi video de la minutl 18.15:

Liderii PSD au plecat in fuga dupa mitingul de la Iasi, in huiduielile a mii de oameni furiosi. Imagini postate de jurnalistii locali arata cum Rovana Plumb si Carmen Avram sunt scoase sub protectia bodyguarzilor din Piata Unirii.

„Doamne Dumnezeule”, spune Rovana Plumb cu teama, in timp ce bodyguarzii o scot din piata, pentru a ajunge la masina. Carmen Avram a fost bagata in sediul unei agentii, fiind si ea protejata de doi barbati vanjosi. Mii de oameni scandeaza in jur „Hotii!” si „Rusine!”.

Mai mult despre: ,


Comentarii: