Curaj la Bruxelles: „PROSTIA europeana fata cu barbaria MUSULMANA. Spalatul pe creier e contagios”

opinii

Europarlamentarul Traian Ungureanu, fost jurnalist, publica un text de exceptie despre modul in care elitele europene se raporteaza la pericolul reprezentat de islamism. 

„Daca primesti pe cineva in casa, iar musafirul te sfatuieste, de cum s-a asezat in fotoliu, sa ii interzici sotiei sa se mai machieze sau te anunta ca nu va folosi toaleta, pentru ca sufrageria e mai larga si mai aproape, il poftesti afara. Cu traditie, merite istorice si diversitate culturala cu tot.¬†Liderii nostri politici si mediatici sint, insa, de cu totul alta parere”, scrie Ungureanu pe blogul sau din Adevarul.

Iata textul integral:

„Acum, si nu altadata, e momentul sa vorbim de prostia lucie europeana. Nu prostia in general, ci prostia europeana fata cu barbaria musulmana. In 1915, un ministru rus uitat, satul de prostia tarista fata cu barbarie bolsevica, asternea pe hirtie o cugetare de neuitat: paraliticii de la guvernare se bat fara vlaga cu epilepticii revolutionari.

Dupa exact o suta de ani, sintem in aceeasi situatie. Elita Europei tine discursuri stupide la tribuna, in timp ce teroristi musulmani trag liber in sala. Duminica seara, singura prezenta notabila la Bruxelles erau stafii locale gata sa se arunce pe trotuar la primul stranut plecat din spate. Priviri de animal haituit cercetau miscarea neinspiratului care n-avea altceva de facut decit sa-si deschida haina in cautare de pix sau tigari. Daca vreti sa evitati nevrozele care fac din marile orase ale Occidentului saloane de boli nervoase si daca doriti sa va vedeti copiii neinjumatatiti de bombe musulmane, nu va bazati pe elita europeana.

Pentru ca eu stiu asa: daca primesti pe cineva in casa, iar musafirul te sfatuieste, de cum s-a asezat in fotoliu, sa ii interzici sotiei sa se mai machieze sau te anunta ca nu va folosi toaleta, pentru ca sufrageria e mai larga si mai aproape, il poftesti afara. Cu traditie, merite istorice si diversitate culturala cu tot.

Liderii nostri politici si mediatici sint, insa, de cu totul alta parere. Cu cit mai sfruntate pretentiile oaspetului, cu atit mai admirabila si mai fascinanta cultura din care vine. Si cu atit mai bogata asistenta sociala pentru el si puioasele lui neamuri. Nemaivorbind ca inteleptii inghesuiti in ghetto-urile musulmane primesc, din ziare, scoli si discursuri politice, informatia dupa care cultura tarii gazda e rusinea pamintului. In aceste conditii, domnii oaspeti se deprind sa decida ce putem publica si ce nu sau cum putem glumi si cum nu. Si, in cele din urma, cit meritam sa traim. Asa arata Europa slefuita de zeci si zeci de ani de ideologie progresist-stingista, adoptata oficial si fara exceptie de toate curentele politice.

In cuvintele asezate (discutabil) pe stindardul campaniei anticoruptie romanesti: toti o apa si-un pamint! Niciun politician si nicio vedeta media nu mai au curajul sa spuna la ce am fost si mai sintem buni pe lumea asta, noi crestinii, vest si esteuropeni. Si sa intrebe: in fond, ce au facut musulmanii in ultimii 1500 de ani, exceptind perfectionarea narghilelei? Vom vedea indata pe ce sta folclorul pios-canceros emanat de elitele noastre progresiste si absorbit de un public mult prea numeros.

Mai intii se cuvine sa multumim domnului Edward Snowden, eroul celebrat de spiritele libere ale Occidentului, cretinul rasfatat care a pus la dispozitia bunului terorism islamic tot ce era de stiut despre mijloacele de interceptare americane. Esti cool, dear Edward! Mortii de la Paris, epavele de la Bruxelles si viitorii ciopirtiti europeni te saluta si iti sint recunoscatori!

Lumea elitelor europene a repetat pina la indobitocire citeva sloganuri sacre. Si, cum spalatul pe creier e contagios, multa lume le-a preluat. Sa incepem cu teoria regina.

Furia ucigasa a Islamului ar fi raspunsul meritat la amestecul Occidentului in lumea araba. Serios? Si atunci de ce ucide Statul Islamic siiti, kurzi si ioradanieni? Tot ca sa se razbune pe imperialismul britanic? Si inca ceva: dupa doua donatii nucleare americane in Japonia si 50 de ani de dictatura sovietica in Europa de Est, unde sint teroristii japonezi jurati sa omoare americani si teroristii polonezi cu veste sinucigase in metroul moscovit? Aliatii occidentali au distrus militar statul german si statul japonez. Problema nu e ca Occidentul a intervenit in Orientul Mijlociu, ci ca n-a intervenit destul.

O multime de eurolideri se jura ca vor sa distruga Statul Islamic, dar pentru asta nu e suficient sa arunci bombe din cer in papusoi. Si nici teoriile despre maretia musulmana nu ajuta.

A doua prostie oficiala spune ca Statul Islamic nu are de-a face nici in clin, nici in burka – atentie! – cu adevaratul Islam. Teroristii musulmani deformeaza invatatura islamica. A se slabi chingile de pe creier! Sintem, de fapt, in fata vechiului argument stingist care jura ca si Lenin, si Stalin, si Ceausescu au tradat si deformat nobilul si adevaratul socialism. Pina la urma, religia e ce fac oamenii din ea. Alta explicatie ne aminteste indignat ca Occidentul a jefuit lumea araba, ca i-a furat petrolul si i-a prapadit resursele, de la persane la camile. Evident, soselele, spitalele si stiinta de carte lasate in urma de Occident nu se considera. Dar, daca arabii trebuie despagubiti, se poate aranja. Trebuie doar sa mai astepte un pic, pina incasam si noi despagubirile de la otomani si de la rusi.

Urmeaza argumentul cu saracia si excluderea. Statul in fund ar explica Statul Islamic. Somajul si marginalizarea ar indreptati obida bietilor radicali (terorist nu e voie sa spui, ca se poate supara omul si ii explodeaza vesta). Rezulta de aici ca muslmanii sint singurii saraci ai lumii. Indienii, chinezii, bulgarii si lituanienii indura si ei, dar numai musulmanii au voie sa se revolte macelarind oameni nevinovati. In plus, printr-un mister care continua sa scape observatorilor, est-europenii si asiaticii gasesc de munca.

Musulmanii, si numai ei, ajung prea tirziu si ramin pe ajutoare sociale, plus case cu chiria platita de stat, ceea ce, fireste, ii scoate din minti. Pesemne asta i-a facut pe acesti necajiti sa scuipe si sa injure de ramas bun fortele speciale franceze care lichidasera celula terorista ascunsa in cartierul Saint Denis, dupa masacrul de vineri 13 noiembrie. Dar poate e mai bine in Belgia.

In Molenbeek, micul cartier mare crescatorie de teroristi din Bruxelles, exista un bloc cu un bar la parter. Era cuibul exclusilor cu Kalashnikoave. La etajele de deasupra, muncitori romani si polonezi. Raspunsul lor la intrebarea ce stiti despre vecinii de la parter: nu-i cunoastem, ca ne sculam dimineata la 5, plecam la munca, ne intoarcem seara, mincam ceva si ne culcam. Fraierii Europei”, a scris Ungureanu in Adevarul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: