Curajul baronilor s-a ofilit in fata vointei lui Dragnea. Ce a hotarat CEX al PSD in privinta congresului extraordinar

politica

Social-democratii au votat, in sedinta Comitetului Executiv National (CExN) al PSD, care s-a incheiat, dupa aproximativ trei ore, ca in 10 sau in 17 martie sa aiba loc Congresul extraordinar al PSD cerut de liderul partidului, Liviu Dragnea, a declarat senatorul Ecaterina Andronescu.

Andronescu a spus, la finalul sedintei CExN al PSD, ca social-democratii si-ar dori ca acest congres sa aiba loc in Transilvania.

Decizia a fost votata in unanimitate, desi ianinte de sedinta mai multi baroni locali au spus ca nu sunt de acord cu organizarea intempestiva a congresului.

Citeste si: Ruptura in PSD. Luati prin surprindere de anuntul lui Dragnea, mai multi baroni se declara impotriva organizarii unui congres extraordinar

Anuntul organizarii Congresului extraordinar al PSD a fost facut de Liviu Dragnea inaintea sedintei Comitetului Executiv, el spunand ca vrea organizarea in martie a acestui congres, la care va cere si un vot de reconfirmare a sa ca lider al PSD.

”La acest congres, si cei care au facut scrisori sa le afirme si sa le sustina”, a mai afirmat liderul PSD.

Dragnea a precizat ca la acest congres nu va fi desemnat si candidatul partidului la Presedintie.

El a spus insa ca va fi redefinit programul de guvernare.

”Vreau sa redefinim programul de guvernare, vreau sa eliberam societatea romaneasca de presiunile pe care le pun grupurile ilegitime, sa ne implicam in democratizarea societatii romanesti, vreau sa angajam PSD in cel mai ambitios program de dezvoltare pe termen lung”, a declarat Liviu Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: