„Cutremur”. Antena 3 anunta panicata ca vicepremierul PSD a fost incoltit de DNA. I se redeschide un dosar mai vechi

news

Antena 3 anunta, duminica seara, ca vicepremierul Paul Stanescu a fost chemat, joi, la Inalta Curte de Casatie si Justitie de catre DNA. Lui Stanescu i se va redeschide un dosar mai vechi.

Dosarul este de acum 8 ani si initial ar fi fost inchis, spune Antena 3.

Paul Stanescu este vizat intr-o ancheta a DNA, alaturi de Darius Valcov, anunta Mediafax. Cercetarile sunt incepute in rem, dupa ce instanta a dispus, in 2015, redeschiderea cauzei. Dosarul vizeaza infractiuni in domeniul achizitiilor publice

Potrivit surselor, cercetarile sunt in curs in acest dosar, fiind o cauza redeschisa de Tribunalul Olt in septembrie 2015, la cererea DNA. Cauza este investigata de Sectia 1 a DNA.

„Admite cererea formulata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie Bucuresti – Directia Nationala Anticoruptie, avand ca obiect confirmarea redeschiderii urmaririi penale privind pe suspectii Vilcov Darius Bogdan, Stanescu Paul, Prina Minel Florin, Langa Bogdan Gratian, Tomescu Constantin Cristian, Serban Laurentiu Adrian, Ramba Andrei Ovidiu, Barbulescu Andra si Oprescu Marius. In baza art. 335 alin.4 C. proc. pen. constata legalitatea si temeinicia ordonantei nr.223/C2/2015 din 15.07.2015, emisa de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie Bucuresti – Directia Nationala Anticoruptie prin care s-a dispus infirmarea rezolutiei nr.271/P/2012 din data de 05.07.2013 a Directiei Nationale Anticoruptie -Serviciului Teritorial Craiova si confirma redeschiderea urmaririi penale in dosarul nr.271/P/2012”, este decizia Tribunalului Olt din 2015.

Dosarul vizeaza mai multi functionari de la Primaria Municipiului Slatina, de la Consiliul Judetean Olt si administratorii mai multor societati. Procurorii investigheaza posibile ilegalitati in domeniul achizitiilor publice, concesionari de terenuri si investitii,

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: