news

Cutremur de magnitudinea 4,2, in Ajunul Craciunului, in Romania

Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 grade s-a produs duminica dimineata in judetul Vrancea, la o adancime de 96,8 de kilometri, conform Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului – INCDFP.

„In ziua de 24 Decembrie 2023, la ora 08:06:28 (ora locala a Romaniei), s-a produs in ZONA SEISMICA VRANCEA, VRANCEA un cutremur mediu cu magnitudinea ml 4.2, la adancimea de 96.8 km”, anuntat INFP.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: 35km V de Focsani, 59km N de Buzau, 76km E de Sfantu-Gheorghe, 87km E de Brasov, 95km SV de Barlad, 98km NE de Ploiesti, 99km S de Bacau.

Cel mai puternic cutremur din acest an, de 5,7, a avut loc in 14 februarie, in judetul Gorj, la o adancime de 6,3 kilometri.

Urmareste-ne si pe:
Flavius Iancu

Share
Published by
Flavius Iancu

Recent Posts

Georgia sugereaza ca ar putea anula legea „agentilor straini” in schimbul unui pachet de sprijin economic si de securitate de la Washington

Legea „agentilor straini” care a scos sute de mii de oameni pe strazile din Tbilisi,…

5 ore ago

Micile state insulare saluta decizia Tribunalului International pentru Dreptul Marii: Gazele cu efect de sera constituie poluare marina

Tribunalul International pentru Dreptul Marii a decis, marti, ca gazele cu efect de sera constituie…

5 ore ago

Spania isi recheama permanent ambasadorul din Argentina. Presedintele sud-american Milei reactioneaza: „Tampeniile unui socialist arogant”

Spania a anuntat ca isi retrage definitiv ambasadorul din Argentina ca urmare a disputei diplomatice…

5 ore ago

Israelul da inapoi in privinta confiscarii echipamentul de transmisiune live ale Associated Press

Autoritatile israeliene au confiscat marti o camera si echipamentul de transmisiune video ale Associated Press,…

5 ore ago

Site-ul presedintiei Macedoniei de Nord a eliminat numele constitutional al tarii, revenind la abrevierea MK sau simplu, Macedonia

Site-ul oficial al presedintiei Macedoniei de Nord a eliminat referintele la numele constitutional al tarii…

5 ore ago