Cutremur la varful Pro Romania. Un vicepresedinte demisioneaza in semn de protest fata de alianta cu ALDE: „Ce alianta poti face cu asemenea oameni?”

politica

Augustin Jianu, vicepresedinte al Pro Romania, anunta ca demisioneaza din partid. El invoca „motive personale”, insa acum doua saptamani anunta ca atat timp cat este in Pro Romania „nu va exista nicio alianta cu ALDE”.

„Cu parere de rau, din motive personale, am decis sa ma retrag din proiectul politic PRO Romania. Raman in continuare un simpatizant al lui Victor Ponta pe care il consider cel mai capabil politician pe care il are Romania in prezent.

Promit sa le fiu alaturi fostilor mei colegi de partid cu sprijin de specialitate in domeniul transformarii digitale, in situatia in care este necesar. Va multumesc tuturor celor care mi-ati acordat votul in 26 mai. Va promit ca si in calitate de cetatean privat voi lupta pentru un viitor mai bun pentru Romania”, anunta Augustin Jianu pe Facebook.

Pe 7 august, Augustin Jianu anunta ca „atat timp cat sunt membru al Pro Romania nu va exista nicio alianta cu ALDE”.

„Va asigur ca nu exista asa ceva si, atat cat sunt eu membru al PRO Romania, nici nu va exista”, spunea Jianu comentand infiormatiile de atunci privind alianta dintre Ponta si Tariceanu.

„Fac aceasta precizare pentru ca am primit multe intrebari despre ‘alianta’ cu ALDE: Va asigur ca nu exista asa ceva si, atat cat sunt eu membru al PRO Romania, nici nu va exista.

Domnul Tariceanu se foloseste de bunul simt al PRO Romania pentru a pune presiune pe partenerii sai de guvernare. (…)  Ce alianta poti face cu asemenea oameni?”, a scris Jianu pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: