CV suspect al noului premier PSD. Asociatia Educare si Cercetare ii cere lui Grindeanu precizari privind o situatie stranie

news

Asociatia Educatie si Cercetare (Edu Cer) ii cere premierului desemnat Sorin Grindeanu clarificari privind CV-ul sau. In acesta apare ca a scris o carte care nu se gaseste nici in librarii, nici in biblioteci.

„Am vazut in presa informatia ca nu exista in biblioteci, si nici o referire pe internet la cartea pe care dv. sustineti ca ati publicat-o, ‘Integrala Lebesgue-Radon in raport cu o masura complexa’, editura Ionescu, 2002.

Am cautat la randul nostru toate sursele bibliografice care ne-au stat la indemana si n-am gasit nici o referire la aceasta lucrare. Mai mult, lucrarea se refera la ‘teoria masurii’, un capitol de matematica pura, dificil de abordat de catre un absolvent de informatica.

In asociatia Edu Cer avem colegi profesori universitari in matematica, specializati in domeniul de care se ocupa cartea dumneavoastra, si care isi exprima dorinta s-o studieze.

Pentru a nu plana nicio umbra de indoiala asupra adevarului celor declarate in CV-ul dv., va rugam, domnule Prim Ministru desemnat, sa ne facilitati accesul la cartea dv, folosind adresele de contact ale site-ului www.educer.eu”, se arata in scrisoarea semnata de „Comitetul Director al Asociatiei Educatie si Cercetare”, publicata pe site.

Aktual24.ro este singura publicatie, pana acum, care a scris despre aceasta carte de negasit a premierului Grindeanu.

Citeste si: Straniu. Sorin Grindeanu a scris o carte care nu se gaseste nicaieri: nici in librarii, nici in biblioteci, nici pe internet

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: