„Da, Dragnea a baut inainte de miting. A baut sa capete curaj”. Anuntul unui fost consilier prezidential

politica

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu confirma informatiilor potrivit carora Liviu Dragnea a consumat alcool inainte de a urca pe scena mitingului PSD. 

„Lui Dragnea ii e foarte frica de oameni, e terifiat de ei. Daca il pui sa faca ce-a facut ieri in fiecare zi, ajunge un alcoolic”, a scris Lazaroiu pe Facebook.

Iata postarea integrala:

„Da, Dragnea a baut inainte de miting. A baut sa capete curaj si dezinvoltura pe scena. El nu e nici pe departe din seria Iliescu, Basescu, (chiar si) Ponta, polticieni charismatici, cu talent in electrizarea maselor.

Dragnea e contabil viclean. Iti numara vagoanele, stie sa ordoneze multimea pe caprarii, iti spune la ce ora ajunge autocarul, unde parcheaza si cat fac oamenii pe jos pana-n piata, e omul amanuntelor organizatorice.

Cand urca pe scena, il lasa vocea, e rigid, se simte pierdut, e fata-n fata cu toti aia pe care-i fura, pusi laolalta. Are frica asta ca-l vor mirosi si-au sa-l sfasie, au sa-i ceara banii inapoi. De aia nici nu-i iese spiciul. Poate poliloghia aia de ieri, zisa de unul mai inzestrat, ar fi starnit ceva emotie, dar contabilul Dragnea a interpretat-o cu timiditate si naduseli, chit c-a bagat jumate de sticla de Walker, in culise, ca Axl Roses.

Nici macar bautura nu-l relaxeaza, nu-i scoate fricile si nu, nu de inchisoare ii e frica. Acolo e singur cu el, cum a fost toata viata. Dar oamenii astia pe care-i imbrobodeste cu statul paralel si-alte fantome propagandistice, in timp ce le scutura buzunarele, astia-i dau fiori.

Stie ca se joaca cu energii pe care nu le poate stapani, se harjoneste cu leii aparent adormiti chiar in cusca lor. Lui Dragnea ii e foarte frica de oameni, e terifiat de ei. Daca il pui sa faca ce-a facut ieri in fiecare zi, ajunge un alcoolic.

Chiar, decat inchisoare, mai bine sa-i dea canon judecatorii: sa vorbeasca de zece ori, pe scena, milioanelor de victime ale jafului patronat de el”, a scris Sebastian Lazaroiu pe Facebook.

Lazaroiu a fost consilier prezidential in mandatul lui Traian Basescu si apoi ministru al Muncii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , ,

Comentarii: