„Da, Livache chiar pregateste acum OUG ca sa scape de puscarie. Si, da, Vasilica o va semna”. Un cunoscut jurnalist confirma. Dragnea si Tariceanu, intalnire de urgenta

politica

Jurnalistul Mircea Marian confirma ca PSD pregateste o ordonanta de urgenta pe amnistie si gratiere.

„Da, Livache chiar pregateste acum, la ora asta, ordonanta de urgenta ca sa scape de puscarie. Si, da, Vasilica o va semna”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

Luni, la orele pranzulu, Liviu Dragnea l-a chemat in biroul sau de la Camera Deputatilor pe Calin Popescu Tariceanu pentru a-l convinge sa fie de acord cu aceasta ordonanta.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a negat ca in cadrul intalnirii de luni cu premierul Dancila s-ar fi discutat despre o ordonanta dpe amnistie si gratiere.

„Sa nu vorbim despre situatii ipotetice. Nu avem asa ceva in minister, nici in dezbatere, nici in avizare”, a declarat Tudorel Toader.

Antena 3 anunta, pe de alta parte, ca premierul Dancila ar fi discutat cu ministrul de Interne, Carmen Dan, despre o emiterea unei OUG pe amnistie si gratiere. Postul mentioneaza ca ALDE se opune adoptarii acestei ordonante.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: