„Da, recunosc, atat m-a dus capul! Am votat Iohannis-presedinte si sunt mandru de asta”. Tariceanu trebuie sa prezinte scuze dupa ce a jignit 6,2 milioane de romani

politica

Vicepresedintele PNL Florin Roman i-a cerut, duminica, presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sa le ceara scuze romanilor pe care i-a jignit spunand ca „atat ii duce capul”, afirmand ca o asemenea afirmatie este nepermisa unui demnitar al statului roman.

„Presedintele Senatului Romaniei, Anton Calin Popescu Tariceanu, a jignit circa 6,2 milioane de romani, intr-o maniera suburbana. ‘Atat ii duce mintea’, a spus al doilea om in statul roman despre cei care au votat Klaus Iohannis presedinte al Romaniei! Insinuarea ca cele cateva milioane de romani nu gandesc, nu este doar jignitoare, ci si nepermisa din partea unui demnitar al statului roman, care se prezinta de fiecare data ca fiind un ‘adevarat liberal’!”, a declarat vicepresedintele PNL Florin Roman, potrivit unui comunicat de presa.

Florin Roman i-a cerut lui Calin Popescu Tariceanu sa isi retraga declaratia si sa le ceara scuze romanilor pe care i-a jignit.

„Sper domnule Tariceanu sa intelegeti inca gravitatea acestei gafe, iar in calitate de vicepresedinte PNL va solicit sa va retrageti urgent aceasta declaratie total nefericita si sa va cereti scuze romanilor pe care i-ati jignit. Da, recunosc, atat m-a dus capul! Am votat Klaus Johannis-presedinte si sunt mandru de asta. La fel au procedat alti circa 6,2 milioane de romani. E optiunea noastra a celor care credem in presedinte! Pentru asta merita sa fim jigniti de dumneavoastra?”, a spus Roman.

„Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata!”, a sustinut vicepresedintele PNL.

„Faceti ceea ce va cer cei 6,2 milioane de romani pe care i-ati jignit, asa cum nici partenerul dumneavoastra, Liviu Dragnea nu a reusit. In caz contrar, romanii pe care i-ati jignit nu va vor uita niciodata obraznicia. Dati dovada ca sunteti inca un om rational si nu un politician macinat de ura impotriva celor care au o alta optiune politica decat a dumneavoastra! Regret ca ratiunea dumneavoastra nu mai are legatura cu bunul simt! Iar un gest minimal asteptat din partea PNL este sa va cereti scuze, daca inca nu ati facut-o!”, a spus Roman.

Calin Popescu Tariceanu a declarat, sambata, la Romania TV, ca presedintele Klaus Iohannis nu are niciun interes sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi si sa opreasca abuzurile din justitie, adaugand ca electoratul presedintelui vrea „sange pe pereti”.

„Atata ii duce minte”, a spus Calin Popescu Tariceanu despre electoratul presedintelui Iohannis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: