politica

„Da, vom avea alegeri anticipate”. Rares Bogdan anunta ca PNL va obtine un scor istoric. Cine va fi premier

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a confirmat, din nou, duminica seara, ca alegerile anticipate vor avea loc, cel mai probabil in luna mai. „Asteptam un scor istoric, de peste 40%”, a spus Bogdan.

„Da, vom avea alegeri anticipate, pentru ca romaniii isi doresc intr-o proportie de peste 80%. PSD a reusit sa piarda inceredera lor. Aranjarea Parlamentului nu mai este cea corecta, conform simpatiilor romanilor. Ce mai repede pot avea loc in mai. Asteptam un scor istoric, de peste 40%.

Cetatenii nu mai au rabdare, avem nevoie de o guvernare cu un sprijin solid, nu de o oaste de stransura, formata din vreo opt formatiuni”, a declarat Rares Bogdan la Romania TV.

El a subliniat ca Ludovic Orban va ramane in continuare prim-ministru.

„Orban a fost si ramane optiunea noastra de premier. Restul sunt speculatii, asta este optiunea noastra. Este intr-un parteneriat cu premierul Romaniei, sunt intr-o relatie foarte buna”, a subliniat Rares Bogdan.

Intrebat daca el ar putea deveni premier dupa anticipate, Rares Bogdan a negat transant: „Voi fi premierul tarii peste 10 ani, peste cinci ani”.

„Va asigur ca tot ce am promis, de la pensii speciale, doua tururi de scrutin, marirea numarul de parlamentari pentru diaspora, si OUG 114, se va indeplini”, a mai spus Rares Bogdan.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea
Tags: rares bogdan

Recent Posts

Ministrul de Externe german ameninta ca „vor exista consecinte” dupa atacul cibernetic „intolerabil” comis de hackerii rusi la ordinul FSB

Berlinul a acuzat vineri hackeri rusi sustinuti de Moscova de un atac cibernetic intolerabil impotriva…

2 minute ago

Masinaria de razboi a lui Putin incepe sa scartaie: pentru prima oara din 1999, Gazprom a raportat o pierdere neta de aproape 7 miliarde de dolari pe 2023

Gazprom, gigantul energetic controlat de stat din Rusia, a fost pe minus anul trecut pentru…

2 ore ago

Planeta maimutelor: „bandele de macaci” din Thailanda au luat cu asalt strazile unui oras turistic, distrugand afisele care cer alungarea lor – VIDEO

Intr-un oras thailandez, macacii au devenit o problema politica inflacarata si manifesta atitudini aproape umana,…

2 ore ago

Modulul japonez SLIM continua sa ii nedumereasca pe experti trezindu-se si dupa a treia noapte lunara

Modulul japonez "Moon Sniper" a sfidat pentru a treia oara sortii, supravietuind inca o noapte…

17 minute ago