”Daca Dragnea scapa fara 15 ani de puscarie, inseamna ca noi, in Romania, suntem in Bangladesh” – Martorul principal din dosarul Tel Drum face noi dezvaluiri

politica

Teodor Nitulescu, fost prefect de Teleorman si fost sef al PSD Teleorman, sustine ca Dragnea trebuie sa incaseze cel putin 15 ani de inchisoare cu executare. El este martor-cheie in dosarul in care liderul PSD este acuzat de procurorii DNA de constituirea unui grup infractional organizat, dosar care are in centru privatizarea si afacerile firmei Tel Drum.

Nitulescu a facut, pana in prezent, 11 drumuri la DNA, fiind citat, in final, in calitate de martor. La momentul privatizarii firmei Tel Drum in anul 2002, Dragnea era presedintele CJ Teleorman, iar colegul lui de partid detinea functia de prefect. Nitulescu sustine ca, la inceputul afacerii, Dragnea i-ar fi propus sa preia firma impreuna: ”Mie, in 2002, mi-a propus sa facem jumi-juma, sa am 40% din Teldrum si el 60%”.

Nitulescu sustine ca a refuzat. Potrivit fostului prefect de Teleorman, din momentul privatizarii Tel Drum, scoasa la licitatie de Consiliul Judetean condus de Liviu Dragnea si cumparata de fostul coleg de liceu al acestuia, Marian Fiscuci, „toti banii judetului au fost directionati catre firma care se ocupa de drumurile judetene”.

Potrivit acestuia, grupul infractional despre care vorbesc procurorii DNA implica oameni din toate institutiile statului: ”El si-a constituit un grup de oameni importanti cu implicatii in toate instiutiile statului pe care i-a folosit in scopul sifonarii banului public prin Tel Drum. Sunt procurori, judecatori, ofiteri de politie”

In ceea ce priveste verdictul in cazul dosarului liderului PSD, Nitulescu declara: ”Daca Dragnea scapa fara 15 ani de puscarie, inseamna ca noi, in Romania, suntem in Bangladesh”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: