„Daca esti doctor in plagiat si ai realizari zero, ai sanse mari sa ajungi prim-ministru al Romaniei” – PSD-ul e ridiculizat, „s-a umplut de penibil” cu Tudose

politica

Presedintele PMP Eugen Tomac comenteaza nominalizarea PSD-ului pentru functia de premier si subliniaza ca partidul lui Dragnea se umple de penibil.

„Daca esti doctor in plagiat, ai realizari zero si nu esti tocmai prieten cu integritatea si competenta, ai sanse mari sa ajungi prim-ministru al Romaniei. PSD se umple de penibil, daca mai e loc de asa ceva in curtea lor…”, scrie Tomac pe Facebook.

Citeste si: Tudose a obtinut cele mai slabe calificative la evaluare, dar Dragnea il vrea premier – Zero proiecte implementate

Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat in unanimitate pentru functia de premier de Comitetul Executiv National al PSD.

Propunerea, care i-a apartinut presedintelui PSD, Liviu Dragnea, a primit un vot in unanimitate, fiind inregistrate patru abtineri. Intre cei care s-au abtinut de la vot s-ar fi aflat Codrin Stefanescu, Nicolae Badalau, Paul Stanescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: