„Daca esti sarac, ce cauti de la Timisoara in Bucuresti?”. Malin Bot, agresat in trafic in Capitala – Video

news

Malin Bot a fost agresat, luni, in traficul din Bucuresti de catre soferul unui Range Rover. Acesta l-a urmarit pe Malin Bot si l-a obligat sa opreasca. Partenera lui Malin Bot a facut un atac de panica.

„Un Bizon fara masca, din fauna urbana Bucuresti. Se urca pe tine cu Ragne Rover-ul, te impinge pe sens opus, te sicaneaza din spate, te blocheaza in trafic, e regele smecheriei la volan si are propriul Cod Rutier”, a relatat Malin Bot despre acest incident.

Ulterior, la venirea unui echipaj de Politie, o apropiata a soferului agresiv i-a reprosat lui Malin Bot ca este „sarac” si ca nu are ce sa caute in Bucuresti.

„Ati speriat-o pentru ca era sa intrati cu Jeep-ul peste noi. Credeti ca daca aveti masini scumpe sunteti smecheri”, i-a spus Malin Bot soferului agresiv, referindu-se la partenera sa.

„Inseamna ca tu esti un sarac, ce cauti de la Timisoara in Bucuresti? Ce cauti aici?”, se aude vocea unei apropiate a soferului.

Vezi video de la minutul 30.00:

„Politia nu l-a testat pentru alcool sau droguri pe Bizonul de Bucuresti fara masca, desi a avut un comportament anormal de agresiv la volan si gesticula nefiresc. Eu am cerut asta, cand a ajuns echipajul de politie.

Voi face astazi o plangere la corpul de control MAI pentru ca nu a fost testat corespunzator soferul cu comportament nefiresc, dar si pentru ca s-a ignorat legislatia privind Starea de Urgenta. Bizonul fara masca nu a fost intrebat nimic despre scopul deplasarii conform legislatiei in vigoare”, a mai anuntat Malin Bo.

Mai mult despre:

Comentarii: