„Daca esti sobolan, sterge-o”. Propagandistul PSD care a lansat mizeria despre Halep se ascunde sub un nume fals pe FB. Aceasta este pagina lui

news

George Harabagiu, individul care la ordinul lui Dragnea a lansat pe Facebook campania mincinoasa legata de huiduirea Simonei Halep, se ascunde pe Facebook sub numele de Nelu Gardianul. Harabagiu a avut numeroase probleme cu legea in trecut.

Victor Ponta a dezvaluit, marti seara, ca mesajele de pe paginile de Facebook ale organizatiilor PSD, in care se sustine ca Halep a fost huiduita de 20.000 de ‘fani’ pe Arena Nationala, au fost postate direct din sediul central al PSD de un anume George Harabagiu.

„Oameni nu stiu (asa cum stiu eu) ca aceste materiale mincinoase, manipulatoare si absolut mizerabile sunt gandite si postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamt ( numele lui este George Harabagiu, nu poate fi numit ‘sobolan’ ca nu trebuie jigniti sobolanii si asculta doar de ‘Dom Presedinte’)!”, a scris Ponta.

Harabagiu se ascunde pe Facebook sub numele de Nelu Gardianul. Intr-o postare de pe 11 iunie el il lauda pe Dragnea pentru lupta impotriva „sobolanilor”.

George Harabagiu a lucrat in presa din Piatra Neamt. In 2011, Harabagiu a omorat cu masina o femeie din judetul Bacau care avea patru copii, scria atunci Adevarul.

Mai mult, Harabagiu a fost condamnat la inchisoare, in urma unui flagrant delict, pentru ca, in 1997, l-a santajat pe medicul Cornel Alexandrescu, pretinzandu-i bani pentru a nu face anumite dezvaluiri in presa.

De asemenea, el a fost internat intr-un centru pentru minori dupa mai multe fapte de inselaciune petrecute in 1991. „Dintr-un cupon de abonament cu reducere la saptamanalul Newsweek si-a facut ceva care semana a legitimatie de presa. Avea 16 ani si 10 luni si a reusit sa pacaleasca aproape toate autoritatile locale, recomandandu-se corespondentul pentru Newsweek la Piatra Neamt. A luat bani, bautura si tigari de la mai multe persoane, promitand inclusiv campanie electorala viceprimarului Mircea Rusu in saptamanalul american“, a declarat Viorel Cosma, ziarist la un cotidian local in acea perioada.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: ,


Comentarii: